reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista obecności

Dzisiaj usłyszałam taką historię, że na USG stwierdzono chłopca. W rodzince radość, bo już były dwie córki. No to ten trzeci chłopaczek akurat pasował :laugh: A urodziły się dwie dziewczynki :) Także rzeczywiście 100% pewności dopiero w listopadzie :D

reklama
To może dobrze, że mój maluszek nie pokazał co tam ma między nóżkami, bo nie chciałabym mieć takiej niespodzianki :)

Ewa22 mi lekarz powiedział, że ostatnie USg będe mieć w 36-37 t.c., a u ciebie tak szybko????

Mi powiedział ze to ostatnie usg - no chyba ze by się coś niedobrego działo (miałam w sumie 3 usg). Dzidziuś jużmiał ułożenie do porodu chociaz podobno moze jescze zmienić ułożenie. Właściwie to nie wiem czemu to już ostatnie usg - za kazde usg bierze 40 zł. Pozdrawiam

Ja ostatnie USG będę miała robione w 35 tygodniu a to dlatego, że potem już bardzo słabo widać ,tak bynajmniej mówił lekarz.

cześć dziewczyny!!!
niestety ostatnio się bardzo zepsułam pod względem zaglądania na forum, jestem strasznie zabiegana, dziwię się,że Viki jeszcze nie zwariowała z taką zalataną" mamuśką
Ale muszę się pochwalić od wczoraj jestem na l 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nareszcie odważyłam się na ten desperacki krok i szef wiecie co powiedział: " I tak bardzo długo chodziłam" ;)
mówiłam,że jest w porządku ;D
niestety teraz przeprowadzam się już do siebie po remoncie - niestety bo nie ma tam chwilowo internetu i czuję się odcięta od świata, ale wrócę do Was jak tylko podłączymy
trzymajcie się i pilnujcie brzuszków
J 8)
P.s W Poznaniu na dal pełnia lata

Justynajnie martw się bo ja tez nie zagladam tu często ale to z winy mojego kompa który padł tak skutecznie że nie umia go naprawic w serwisie.Pisałyscie o USG i wiecie co to ja się mam SUPER Z TYM MOIM GINEM BO USG MAM W CENIE WIZYTY.

reklama
Do góry