reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista obecności

reklama
eg super że już wróciłaś :) witam ponownie i opowiadaj więcej jak było! dla Ciebie różyczka z okazji powrotu
rzaglit2gn.gif

Dzięki za powitanie, czuję się jakbym wróciła z dalekiej podróży. :D Co racja to racja, w szpitalu człowiek naogląda się i nasłucha tylu strasznych rzeczy, że potem wszystkiego się odechciewa. No bo co byście powiedziły gdyby kobieta leżąca z Wami na sali w 9 miesiącu, w terminie urodziła martwe dziecko? Tragedia po prostu.
Dobrze, że reszta z nas na sali trzymała sie dość dobrze. Wszystkie 7 (niestety to taka duża sala była) leżałyśmy na podtrzymaniu ciąży i wspierałyśmy się wzajemnie. Gdyby nie nasze poczucie humoru to większość chodziłaby załamana. I znudzona szczerze powiedziawszy, bo ile można czytać, jeść czy spać. Dobrze być już w domu. mam nadzieję, że do szpitala pójdę już dopiero na sam poród.

Dziewczyny , jaka powinna być temperarura w ciąży? ja jestem w 35tc i mam 37,2 stopnia. Nie wiem czy ją zbijać lekami ? Może pod koniec ciąży jest wyższa?
Poradźcie proszę

ja Ci powiem że niebezpieczna jest w ogóle podwyższona temperatura.. i 37,2 to już za dużo moim zdaniem.. jesteś przeziębiona? najlepszy sok z malin i gorąca herbatka i pod pierzynkę.. a jak coś to apap.. jak teraz byłam przeziębiona to też miałam 37,1 i lekarz kazał tak robić no i spadała mi temperatura..

mnie lekarz opieprzył że biorę tabl na zbicie temperatura jak mam 37,2! powiedział że jedynie niebezpieczna jest powyżej 38,wszystkie niższe są jak najbardziej na miejscu. Więc nie przejmuj się ,tylko pilnuj czy nie wzrasta za bardzo ( lekarz jeszcze mi mówił że właśnie 37 to normalna temp dla kobiety w ciąży)

reklama
Dziewczyny, dziękuję Wam bardzo.
Co ja bym zrobiła gdyby nie te forum i WY drogie koleżanki :laugh:. Idę zaraz zaparzyć herbatkę malinową bo jednak mnie coś łamie w kościach, a przed chwilą najadłam się czosnku :p i popiłam mlekeim. I wzięłam paracetamol, ale teraz to będe przyjmowała domowe lekarstwa. pozdrawiam serdecznie

Do góry