reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Cześć Madzia!!! Serdecznie witamy!!!!
Dzieczyny drogie! ja na te forum to już kilka miesięcy zaglądam , ale dziś odważyłam się wreszcie coś napisać bo miałam kilka pytań a wcześniej czytałam wasze rady i wskazówki.Fajnie, że takie forum istnieje :laugh:
Pisałam już to w temacie wyprawka (powtórzę się) bo nie wiem co robić: prać nowo zakupione ubranka dla dzidzi czy tylko je przepłukać w płynie do płukanie czy nic wogóle nie robić, nie wiem sama.
Może któraś z was ma wózek chicco tech 4wd duo? ja chce właśnie taki kupić. czy to dobry pomysł?
pozdrawiam serdecznie... do usłyszenia
Pisałam już to w temacie wyprawka (powtórzę się) bo nie wiem co robić: prać nowo zakupione ubranka dla dzidzi czy tylko je przepłukać w płynie do płukanie czy nic wogóle nie robić, nie wiem sama.
Może któraś z was ma wózek chicco tech 4wd duo? ja chce właśnie taki kupić. czy to dobry pomysł?
pozdrawiam serdecznie... do usłyszenia
O mały włos i już miałabym Joasię w ramionach.
Narazie skończyło się na tygodniowych wczasach w szpitalu bo na poród jeszcze odrobinkę zawcześnie.
Wyprawka nie przygotowana.
Ja sama w domu i przerażona bo dostałam skurczy.
Nie było mi do śmiechu.
Teraz tylko pupa boli od zastrzyków, ale najważnejsze że w domu i mam czas żeby się przygotować aż nadejdzie właściwy dzień.
Narazie skończyło się na tygodniowych wczasach w szpitalu bo na poród jeszcze odrobinkę zawcześnie.
Wyprawka nie przygotowana.
Ja sama w domu i przerażona bo dostałam skurczy.
Nie było mi do śmiechu.
Teraz tylko pupa boli od zastrzyków, ale najważnejsze że w domu i mam czas żeby się przygotować aż nadejdzie właściwy dzień.
reklama
Podziel się: