reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista obecności

reklama
Karolinna - ty już jesteś na liście :)

kto jest jeszcze nowy?? Proszę mi podpowiedzieć bo mój mozg nie pracuje ostatnio mimo wakacji ;)

Klementynko faktycznie już jestem na liście 8) dzienks,dziewczyny mówiły że gdzieś wyjeżdżałaś na wypoczynek?fajnie było?mam nadzieję że opalona :) bo ja jestem blada jak nie wiem co :mad:

W zasadzie to się cieszę że już do domu wróciłam :)
Opalona jestem, a co :) Na spacerki brzegiem morza dzieciaki ciągałam, trochę mnie za to nie lubią ;) Brzuszek kąpałam w słonej wodzie bo trzy dni byłu upalne, a woda w Bałtyku jak nigdy - 20 stopni
Ale przez te hormony potwornie tęskniłam za Panem Mężem i to mi zepsuło i tak krótki wyjazd. Jakaś gupia w tej ciąży się robię ;D
Ale już wróciłam i sobie sprzątam :) nie ma to jak zostawić faceta samego w domu - odmalował pięknie kuchnię, ale cała reszta.........

Klementynko wiem coś o tym ::)
Ja też kieyś pojechałam na 2 tygodnie na działkę z Krystiankiem a mój maż został sam w domu.
Jak przyjechałam to nie wiedzialam od czego mam zacząć ::)

Hmmm, a u mnie wręcz przeciwnie, jak wróciłam ze szpitala to dom po prostu błyszczał. Czego na co dzień nie mogę powiedzieć :)

Cześć a ja jestem z Sanoka! Czy jest tu ktoś z tych okolic? Chętnie bym się spotkała, a jesli nie ma nikogo to i tak nie będe się czuła "sama" bo tutaj jest nas przecież sporo ;) Pozdrawiam wszystkie listopadówki

cześć dziewczynki :)
w końcu mam trochę czasu, żeby coś do Was napisać...wróciłam co prawda tydzień temu, ale po powrocie miałm full roboty (remont itp.). ;) widzę jedynie,ze bardzo dużo listopadowych mamuś nam się pojawiło - SUPER !!!
w między czasie byłam również na USG (po raz drugi, bo niesety ciekawość wzięła górę) i już teraz wiemy ,że będziemy mieli CHŁOPCZYKA :)  miała być dziewczynka ale jak widać jeszcze nie tym razem :laugh: będzie więc MICHAŁEK lub JAKUB (to jeszcze nie jest rozstrzygnięte)

KLEMENTYNKO  jakbyś miała chwilkę to proszę dopisz to do listy

reklama
Do góry