reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Marcóweczek :)

witam, jestem zielona jeśli chodzi o to forum, a niby komputer nie gryzie ;) ja też mam termin na ok.5 marca 2007 - byłam dziś u lekarza - usg brzuszne bez żadnych wątpliwości wskazało 8tc, a od zapłodnienia to 6t. Mam już 11letnią i 6letnią córkę, a tu taaaka niespodzianka. pozdrawiam wszystkie maecóweczki...nie wiem, czy dobrze to wysyłam...

reklama
ulaig ;D hej ;D
napisałaś tylko kilka zdań a ja już wiem, że fajna z Ciebie kobitka ;D
To co ? Tym razem chłopak ? Czy tercecik dziewczęcy obstawiasz ? :)

cos mnie "tkło" i weszłam na bb i doczytałam się tej nowinki! Melanie! Gratulacje!
Życzę równie udanej ciąży co poprzedniej i równie udanego dzidziusia co obecnie.
Z pewnoscia tak bedzie.
Oj to szykuje sie już fajna gromadka :)
u nas na razie w tym temacie cisza, ale póki co mieliśmy zbyt dużo zmian aby mysleć o kolejnym dzidziusiu.
Majcia nasza rośnie zdrowo i jest wesołą odważną dziewczynką.
Cieszę się że będziecie mieli drugiego skarba.
Powodzenia i całuski dla Pariski.
Ps. Chętnie bym zobaczyła Pariskę, ale widzę że coś tam się podziało na wątku wrześniowym i już nie ma wątku ze zdjęciami.
Jak bedziesz miala chęć i czas to prześlij fotkę Pariski na priva :) Ja zaraz wyślę naszą królewnę.
Edyta i Maja

Ines kochana
i dla Ciebie gratulacje, nie mam już czasu żeby wchodzić na Twój wątek ale również jsli moge (marcoweczki wybaczcie ze korzystam z Waszego wątku) to oj...... jak się cieszę, nie raz myślałam o Was. Cieszę się że córunia w brzusiu ma się dobrze.
Trzymam kciuki żeby było tak do końca!
Pozdrawiam i następnym razem odszukam Twój wątek i wpadnę poczytać co tam u Ciebie słychać.
papa, buziaki dla brzusia!
E.

Witam was mam pytanie do Melani czy karmiłaś piersia jak zaszłaś w ciąże bo ja jeszcze karmie {tylko na noc } i narazie nie ma efektów :mad: :mad: pracy mamy z tatą ;D ;D ;D ;D ;D

Oliwka przestałam karmić po pół roku :)
czyli już 4 miesiące nie karmię.

Edit
ach to faktycznie Ty ;D
no proszę "tkło " Cię ::)
to chyba przeznaczenie ::) ;) :)

Pozdrawiam
do napisania na pv :)

Melanie, żadne przeznaczenie. po prostu "tkło" i już :)
a może raczej przypomnialam sobie, chcialam powspominac, znalazlam czas i tysiac takich... które składają się na "tknięcie"
E.

Melanie bardzo fajnie spotkać miłe radosne mamuśki...jeśli chodzi o moją trzecią pociechę to mój Migacz(ślubny) na pytanie o imię dla dziewczynki stwierdził, że chyba nie musi już....bo ma być Kuba, ale ja nie do końca w to wierzę :laugh:Każda poprzednia "małpiszonka" miała być chłopem....chociaż charakterki mają nawet za czterech. Miśka (11 lat - równa ze mną i wygląda jak 17-stka) stwierdziła, że żadnych dzieci i jakby co to ona się wyprowadzi do Babci...więc nic jej narazie nie mówię... :mad:Ale Kajka chętnie i owszem - "wreszcie nie tylko Mnika będzie ta starsza" ;)To tyle o moich rozterkach....wszystkim wam gratuluję i mam pytanko jak robicie te ładniutkie paseczki z wiekiem dzidziaków? :)

reklama
Edit kochana, bardzo dziękuję za miłe słowa :) No i serdecznie zapraszam do "mojego wątku"  :laugh: a jestem w październikowych mamach :) Całuski dla Majuni! Czy ja też mogę dostać fotkę? :)

Pozdrowienia i gratulacje dla wszystkich marcowych mamuś!!!

Do góry