reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Marcóweczek :)

reklama
witam,

Byłam wczoraj u lekaraki i okazalo sie iz ciąza jest młodsza niz myslalam
z USG wyszło że mam termin na 13 marca :)

jak sie czujecie? bo ja dobrze - pobolewa mnie troche brzuch i piersi
czuje sie zmeczona i chce mi sie spac
pozdrawiam wszystkie marcoweczki

jak ostatnio napisalam, ze sie czuje dobrze to od razu mi sie zmienilo i czuje sie fatalnie :(
jakos mi jezdzi na zoladku wszystko, biegam do kibelka kilka razy dziennie i wcale nie na siusiu, a niby w ciazy ma sie zatwardzenie ::) nie wiem juz co myslec...ale ostatnie dwa dni daly mi popalic i chyba jest coraz gorzej...ech. moze jutro bedzie lepiej :)

Zatwardzenie kochany Agutku to owszem ale jak ci brzucholek urosnie. ja na poczatku tez mialam "lekka" kupke wiec jest ok. A na mdlosci najlepdze slone krakersy i sprite albo 7 up. sprawdzone- polecam!

dzieki moniko k80, bo mialam troszke obawy, ze moze cosik ze mna nie tak. wszedzie pisali - zatwardzenie, zatwardzenie, zatwardzenie ::) ;) ;) ;) ;)

dzień dobry ;D

dzisiaj zrobilismy teścik

testow4.jpg

i wyszło, że nasza córcia będzie miała rodzeństwo ;D
ja ostatnio wiedziałam, że będę miała córeczkę a teraz wiem, że to będzie synek ;D

Pozdrawiam wszystkie marcóweczki i mam nadzieje, że niebawem zbierze się większa ekipa i będzie można sobie porządnie poplotkować ;)
chociaż ja to już powinnam się raczej powstrzymac od gadulstwa :p
co widać po ilości moich postów :p ;)

od początku poprzedniej ciąży pisałam z wrześniówkami 2005 i jesteśmy naprawdę zgraną ekipą fajnych babek
mam nadzieję, że tutaj będzie podobnie :)

Pozdrawiam wszystkich i życzę udanej niedzieli :)

acha
termin mam na 21 marca :)

reklama
Do góry