reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LISTA MAMUŚ KWIETNIOWYCH 2007

reklama
Witaj Lenorek! Faktycznie mamy ten sam termin. Moze uda nam sie urodzic tego samego dnia....:-D Z tym, ze u mnie ten termin to jest troche taki ruchomy, z pierwszego usg wyznaczono na 17.04, z nastepnego na 24.04 (10.07 poroniłam i od razu ponownie zaszlam w ciaze, wiec lekarze mieli problem zeby wyliczyc...) Ale z moich obliczen tez wychodzi wlasnie 24.04 :-)

u mnie termin tez byl ruchomy bo na poczatku z wyliczen wychodzil 22 kwietnia, z usg na 28 a ostateczne na 24 kwietnia. ale tak jak niedawno pisalam podobno 5% kobiet rodzi w terminie wiec.. zobaczymy:-)

Witajcie jestem po raz pierwszy na tym forum, termin porodu mam wyznaczony na 23 kwietnia 2007. To moja czwarta ciąża i 3 poród, w kwietniu 2006 poroniłam.

Renusia7 witaj!!!:-)
ja mam termin na 17 kwietnia, to niedaleko do ciebie:tak:

i slyszalam ostatnio od mojego fryzjera, ktory jest chinczykiem, ze ten rok 2007 ma byc bardzo szczegolny, to rok zlotej swini wg chinskiego zodiaka wydarza sie raz na 60 lat, i teraz wszyscy chca miec dzieci!!! :cool2: bo to bardzo szczesliwy znak, jesli wierzysz w takie rzeczy to trzymaj sie tej mysli, ja sie trzymam z calych sil
pozdrawiam
misia

reklama
Witaj Renusia 7!!!! :-) Ja mam termin na 24.04 - bardzo blisko.

Dziewczyny, ja też słyszałam, ze ten rok wg chińskiego kalendarza to rok świni (zaczyna się w lutym) i podobno w Chinach liczą na wzrost ciąż o ok. 30 %...hihihihih poo to podobno bardzo szczesliwy rok. Tylko male sprostowanie, nie wystepuje raz na 60 lat, tylko raz na 12 lat (ja tez urodzilam sie w roku swini...:-) ) A tu o tym czytałam: Szcz

Do góry