reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Już z nami - Kwietniowe Maleństwa !!!

reklama
bardzo ladnie poprosze o dopisane mojej ewuni do listy kwietniaczkow :-) urodzila sie 13.04 o 12,40 sn, wazyla 3800, 56cm dziekuje ;-)

witam wszystkich:-)Moj Aleksander (Olek)ur.sie 27.04.2007.o godz 19 35.termin mielismy na 11 maja,ale synusiowi sie pospieszylo:-)czas tak szybko leci nasz skarbek niebawem skonczy roczek,a wydaje mi sie ze dopiero go urodzilam.gorąco pozdrawiam wszystkie kwietniowe mamuski i cala reszte:-)

Widzę, że jeszcze nie ma nas na liście kwietniowych dzieciaczków, a więc proszę bardzo o dopisanie nas-Basia (termin na 27.04) urodzona dnia 24.04.2007r. o godz.17.08, ważyła 3050, wzrost 52 cm.

Witam Wszystkich :) tez BARDZO poszę o dopisanie Nas do listy !! Ja miałam termin na 8 kwietnia !! Córeczke - Alicja Zuzanna Urodziłam 5 (wielki czwartek :-) ) o godz.20.05 ,waga 3370,wzrost 58 !!

Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia ;-)

Witam,

ja rowniez prosze o dopisanie nas na liste kwietniowych bobaskow... mialam termin na 27 kwietnia, ale Manuelowi byla bardzo spieszno do mamusi i tatusia :tak: i przyszedl szczesliwie na swiat 12 kwietnia o godz. 22:06... :happy: Manuel mial 3220 g. i byl 50 cm. dlugi...

pozdrawiamy serdecznie

reklama
Do góry