reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LISTA MAMUŚ KWIETNIOWYCH 2007

reklama
Dzięki za porady napewno sie do nich zastosuję, teraz uciekam do łóżka zeby sie wygrzać.
witam!!!
renusia pytałaś o szpitale w łodzi. ja rodziłam w sierpniu w madurowiczu ,wcześniej leżałam tam na OCEPIE. z czystym sumieniem polecam ci ten szpital .opieka podczas porodu jest naprawdę bardzo dobra,nic nie można zarzucic ani połoznym ani lekarzom. (przynajmniej tak było w moim przypadku) można rodzić z męzem albo z kimś z rodziny bez żadnego problemu i no bez żadnych opłat.opieka w trakcie samego porodu też jest bardzo dobra ,połozne same pytaja sie jak sie czujesz,proponują ciepły prysznic dla rozlużnienia itd...na noworodkach też są pomocne,pokazuja jak przewijac dzidzię jak karmic jak nie dajesz rady i nie zmuszają na siłe do karmienia cycem jeżeli sama nie masz na to ochoty. zmieniaja pościel jak poprosisz beż krzywienia sie . ze mnie strasznie sie lała krew i non stop miałam upierdzielone łóżko to nie usłyszałam złego słowa. salowa przyszła ,zmieniła pościel ,sprzątneła z uśmiechem na ustach. sama byłam zaskoczona.
opieka pediatry nad noworodkiem też fantastyczna. pani doktor cierpliwie odpowiadała na wszystkie pytania . naprawdę gorąco polecam:tak:
pozdrawiam i wszystkim kwietnióweczkom życzę szybkich i bezbolesnych porodów. buziaki.:happy:

cześć dziewczyny ;-)mam termin na 10 kwietnia...nie wiem jak ja to wytrzymam hihihi :szok: mam taką zgage że spać nie mogę...ledwo się ruszam :eek:nio ale cóż..dla tej małej kruszynki zrobie wszystko :-).Może któraś mi doradzi co na tą zgage bo chyba nie bardzo mogę coś łykać :-( słyszałam ze dobre jest mleko i migdały..niestety mnie to nie pomaga :-(POMOCY!!!!..pozdrowiam i caluje was wszystkie.

reklama
Do góry