reklama
Drogie Panie!
Ja jestem tutak nowisjuszka, ale chętnie sie do Was przyłącze.termin porodu mam dokładnie na niedzielę wielkanocną 8.04.noszę w brzuszku cudowną dzidzię, cudowną bo wg. lekarzy nie powinno jej tam być, a jednak dostaliśmy z mężem szansę i prawie naturalnie udało się.
Każdy dzień ciąży jest dla nas wyjątkowy i jedyne nad czym ostro pracuje Ja to POZYTYWNE myślenie.
życzę wszystkim wesołych świąt, bo wyjątkowe będą napewno oraz dużo cudownych chwil w Nowym Roku
Gdańszczanka
Ja jestem tutak nowisjuszka, ale chętnie sie do Was przyłącze.termin porodu mam dokładnie na niedzielę wielkanocną 8.04.noszę w brzuszku cudowną dzidzię, cudowną bo wg. lekarzy nie powinno jej tam być, a jednak dostaliśmy z mężem szansę i prawie naturalnie udało się.
Każdy dzień ciąży jest dla nas wyjątkowy i jedyne nad czym ostro pracuje Ja to POZYTYWNE myślenie.
życzę wszystkim wesołych świąt, bo wyjątkowe będą napewno oraz dużo cudownych chwil w Nowym Roku
Gdańszczanka
szmina
mamusia Emilki i Filipka
Witamj AGA milo ze do nas dolaczylas!!!:-) :-) :-)
M
m_ktosia
Gość
czeesc
z checia dodaje swoja skromna osobe do listy
moj termin wypada na 17 kwietnia
i podobno bedzie dziewczynka :-)
z checia dodaje swoja skromna osobe do listy
moj termin wypada na 17 kwietnia
i podobno bedzie dziewczynka :-)
No to i ja się dopiszę :-) Mam termin na 27.04 (choć według moich obliczeń bardziej prawidłowa data to 25.04) ale, żeby nie robić mętliku w głowie mojej doktor to przystałam na jej datę ;-)I chyba moja intuicja kobieca zawodzi bo na ostatnim usg wyszło, że będzie dziewczynka ;-)
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Witam kwietniowe mamusie! Taka tu u Was mila atmosfera ze postanowilam do Was dolaczyc. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona. Termin mam na 28 kwietnia i spodziewam sie dziewczynki. Pozdrawiam goraco!!!
reklama
wiki.25
mama kochanych brojków
witam wszystkie nowe kwietnioweczki....i widze ze wreszcie dziwczynki pzrystapily do ataku suuuper :-)