reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista mam z Krakowa i okolic

reklama
Witam serdecznie wszystkie mamy!
Korzystając z okazji chciałabym zaprosić wszystkich rodziców i ich dzieci na bezpłatną lekcję pokazową do Szkoły Językowej Masters w Krakowie. Prowadzimy zajęcia z języka angielskiego, hiszpańskiego i włoskiego dla dzieci od 4 do 12 lat.
Zapraszam również wszystkie mamy z malutkimi dzieciaczkami na zajęcia Active Mum, zajęcia konwersacyjne pod okiem lektora. Wyposażyliśmy naszą szkołę tak, aby czuły się one komfortowo i nie musiały rozstawać się z maleństwami.
Zapisy trwają, zapraszam również na naszą stronę internetową, czekamy na Was!
:-)

Piszcie do nas śmiało na kontakt@masters.info.pl lub dzwońcie 667 322 555​

reklama
Witam wszystkie Krakowskie Mamcie:-) ja tez jestem z Krakowa dokładnie Okolice Bieżanów-Złocień... mam 14 miesięczną Amelkę nio i druga dzidzia w drodze.. będzie w czerwcu

Pozdrawiam wszystkie mamcie

Do góry