reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Cześć jestem Żaneta mama Mai, siedzę w domku od 9-ciu miesięcy chociaż córcia urodziła się 15.05.2007 taki ze mnie leniuszek, pozdrawiam
Dziewczyny zapraszamy na watek "mamy siedzace w domach z dziecmi":-) tam jest nas cala gromada:-)Ania - mama Oli.w domku siedze od połowy ciąży.
lidia24
Mama Polci,Ducatistka ;-]
Lidia, mama rocznej Poli - jestesmy w domu od drugiego miesiaca ciazy!
[/URL][/IMG]
kaszu27
Październikowa mamusia
Hej !!!:-)
Wpisuje sie do mamuś siedzących z dziećmi w domu!
Siedzę cały czas w wątku "dzieci urodzone w październiku 2005" i dopiero teraz zauważyłam że taki wątek tez istnieje!!
Bardzo chętnie będę tutaj zaglądała:-)
Mam na imię Kasia a moja córcia Laura urodziła się 23 września 2005roku.
Pozdrawiam wszystkie pozostałe mamy!
Wpisuje sie do mamuś siedzących z dziećmi w domu!
Siedzę cały czas w wątku "dzieci urodzone w październiku 2005" i dopiero teraz zauważyłam że taki wątek tez istnieje!!
Bardzo chętnie będę tutaj zaglądała:-)
Mam na imię Kasia a moja córcia Laura urodziła się 23 września 2005roku.
Pozdrawiam wszystkie pozostałe mamy!
E
Ewcia81
Gość
Hej kasiu my siedizmy na wątku https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/mamy-siedzace-w-domach-z-dziecmi-3423/
Zapraszmay tam jest dużo mamusiek...w domu siedzących...
Zapraszmay tam jest dużo mamusiek...w domu siedzących...
Jusia22
Fanka BB :)
No to i ja sie melduje :-);-)
Siedzie w domku od początku ciąży ;-)Między czasie skończyłam zaocznie szkołę 2 letnie studium o kierunku administracja a teraz jestem w trakcie kończenia kierunku turystyki I tak posiedze sobie w domku az do czerwca 2008 albo do września 2008 bo chce dać mała do przedszkola a ja bede musiała jakies pracy poszukać do teraz jest mi dobrze M pracuje a ja siedze w domku i pobieram rente po zmarłym ojcu ale ZUS daje tylko do ukonczenia 25 roku zycia pod warunkiem ze sie przedstawi im zaświadczenie od podjętej nauce dlatego musze sie juz rozejrzec za jakąś praca tylko czy ja znajdePozdrawiam pa
Siedzie w domku od początku ciąży ;-)Między czasie skończyłam zaocznie szkołę 2 letnie studium o kierunku administracja a teraz jestem w trakcie kończenia kierunku turystyki I tak posiedze sobie w domku az do czerwca 2008 albo do września 2008 bo chce dać mała do przedszkola a ja bede musiała jakies pracy poszukać do teraz jest mi dobrze M pracuje a ja siedze w domku i pobieram rente po zmarłym ojcu ale ZUS daje tylko do ukonczenia 25 roku zycia pod warunkiem ze sie przedstawi im zaświadczenie od podjętej nauce dlatego musze sie juz rozejrzec za jakąś praca tylko czy ja znajdePozdrawiam pa
Czesc dziewczyny.Ja rowniez nie pracuje i na razie sobie tego nie wyobrazam,zreszta i tak nie mialabym z kim zostawic synia.Swoja droga trudno to nazwac"siedzeniem"w domu;-).Czesto tesknie za czasami,kiedy nie bylo Dawidka,bylam wyspana,zadbana,mialam czas dla siebie.Z drugiej strony jak tylko wyjde na chwile z domu,juz tesknie za syniem:-).I tak to wlasnie jest z tymi mamusiami:-).
Wiola, mama Oliwera. Przez całe 9 miesięcy ciąży byłam w domu i choć mały ma dopiero 3,5 miesiąca, ja w domu spędzam już 14 miesiąc :-), a to dlatego, , a że jestem nauczycielką i załapałam sie jeszcze na zeszłoroczne wakacje, czyli "zadomowiłam się" już od połowy czerwca 2006 ... Do pracy wracam chyba od października
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Witam drogie mamusie siedzące w domu z dzieciaczkami! :-) Mam na imię Iwona i już 5 rok siedzę w domku z moimi skarbami! Adrianek urodził się 30 listopada 2003 roku o godzinie 12.15, a Magdalena 14 listopada 2006 o godzinie 9.40. Pozdrawiamy serdecznie!