reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista: mam i dzieciaczków siedzących w domku:))

reklama
dziewczyny pisać mi tu kogo dopisać:-p:-p!!!!
Sewa,buziaczek,iwonka,Novaczka...reszta co z Wami:confused::confused:???? Nie chcecie być na liście:-:)-(???
hejka a ja nawet nie wiedzialam ze cos takiego istenieje ..
dopisuje sie
buziaczek1626- mamusia Ewelina nienarodzonej jeszcze coreczki Blaneczki - w domu siedze od poczatku ciazy jak sie dowiedziualam czyli od pazdziernika 2006 i zamierzam siedziec do zimy tego roku bo trzeba isc do pracy ,ale jak to wyjdzie w praktyce to sie okazeee...:laugh2:

czarna super to wyglada ,poczytałąm kto siediz w domku,sa jeszcze inne kobietki,nawet u nas na Mamach są,tylko nie ujawniają się jeszcze,ale jeszcze troszke i bedzie nas dużo..
Wow jestem pierwsza,hehe

Wiesz co jeszcze są Joann@, OlaK, Zuzia, Aga29,Cloe,Kasiulla23, no i nie wiem kto tam był jeszcze, Agatka chyba ...

To i ja sie dopisuję:-) Cloe vel Dawna Cloe;-) siedzę w domu... już nie pamiętam od kiedy. Oficjalnie od 21.06.2005 r. bo wtedy urodziłam Julcie a wcześniej jeszcze byłam na zwolnieniu lekarskim. Wychowawczy mam do 18 listopada 2008 r ale wiem że posiedzę dłużej bo już kolejne maleństwo w drodze:tak:.

I my też chcemy na tę listę:
ja Donata mama Kacperka.W domu siedzimy już od sierpnia 2005 /trzeci tydzień ciąży/.Na razie do kwietnia 2008,a może i dłużej:happy::happy::happy:

hej ale fajny wątek:-) mozemy prosci o dopisanie... Agata mama Igorka siedzimy razem w domku od niedawna bo od 1.05.2007 narazie planowo do konca roku ale pewnie sie to przedluzy bo nie chce mi sie do pracy wracac:-p

reklama