reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LIsta majowych dzieciaczkow :)

reklama
No wlasnie tyle nowych majoweczek ,tylko szokda ze jednorazowo sie udzielaja :-(
Piszcie ,piszcie z nami!!!!!!!!!!!! :-)

Witam. Urodziłam córeczkę 22 maja 2008r (termin miałam na 18). Ważyła 3350 i miała 59cm. Jej imię to Klaudynka.

Witam, urodziłam synka - Adaś 14 maja 2008r. (termin na 26 maja) waga - 3760, długość 57 cm :-)

witam,chciałabym dołączyć do listy,mój synek Natanek urodził się 13 maja 2008, planowany termin był również na 13,wzrost 58cm,waga 3520.Dziekuje za dodanie mnie do listy:)

reklama
Witam majowe mamy:)

Jeśli jeszcze można to ja poproszę o wpisanie na listę majówek.Mój synek Piotruś urodził się 29 maja (termin był na 31),ważył 2680kg i mierzył 50cm.

Pozdrawiam:)))

Do góry