reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LIsta majowych dzieciaczkow :)

reklama
Witam wszystkich!
Natalka urodziła się 9 maja 2008r, termin porodu miałam wyznaczony na 7 maja, ważyła 3300 i miała 56 cm. Pozdrawiam

Hej.Dołanczam mojego synka do Majowych chłopaczków przystojniaczków;)

Jaś ur 08- maja-2008r o 17-35 waga 3600:)

Załączniki

• dop.jpg
    dop.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 132
moja Dominisia urodziła się 12 maja 2008 o 12.20. w dniu św. dominika - patrona dzieci.ważyła 2200g i mierzyła 50 cm. urodziła się jako wcześniak. 6 tygodni przed terminem ponieważ miałam zatrucie ciążowe.

Witam was na maju ! Jak tylko bede miala chwilke to do pisze kolejne majowe dzieciaczki do listy :-) A w miedzy czasie zapraszam was na watek glowny maj 2008 :-)

cześć wszystkim to znowu ja, długo mnie tutaj nie było ale wróciłam i sądze że na dłużej, dopiero teraz dopisuje mojego szkrabka. Miał się urodzić 16 maja a na świecie pojawił się dopiero 19 maja, piekny chłopaczek Tomuś ważył 3,600 i miał 55 cm . POZDRAWIAM

moja córcia ma na imię Karolinka, urodziła się 16.05.2008 termin porodu wyznaczony był na 13.05.2008 w dniu narodzin ważyła 4650 i mierzyła 62cm urodziłam siłami natury

Załączniki

• PB122210.jpg
    PB122210.jpg
    64,1 KB · Wyświetleń: 108
  • PA061797.jpg
    PA061797.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 107
reklama
Do góry