U Nas dobrze się ułożyło z zakończeniem kp. Mi po prostu sam pokarm zanikał, po odstawieniu nawet kropelka mi z piersi nie poleciała! Widzę też, że odkąd karmimy się mm to Mikołaj przybrał na wadze, czuje że jest cięższy i widzę że jest większy! Ode mnie miał mało pokarmu i był strasznie marudny wieczorami, ja się zapierałam, że nie jest głodny, a wszystko na to wskazuje że był!
Ja też nie lubie zostawiać Mikołaja, ale czasem trzeba
Dziewczyny, które karmią mm. Ile w nocy zjadają Wasze dzieci?
Mam bardzo głupie pytanie. Czy kupki Waszych dzieci śmierdzą? U Nas tak, a pytam Was dlatego, że czasem Mikołaj ma też czerwone policzki i trochę suche. Nie wiem czy to nie chodzi o jakąś alergię pokarmową i te dwie rzeczy są jakoś powiązane. Pediatra powiedziała, na policzki, że to wpływ powietrza i pory roku i mu to zniknie, ale nie jestem pewna.
Ja też nie lubie zostawiać Mikołaja, ale czasem trzeba
Dziewczyny, które karmią mm. Ile w nocy zjadają Wasze dzieci?
Mam bardzo głupie pytanie. Czy kupki Waszych dzieci śmierdzą? U Nas tak, a pytam Was dlatego, że czasem Mikołaj ma też czerwone policzki i trochę suche. Nie wiem czy to nie chodzi o jakąś alergię pokarmową i te dwie rzeczy są jakoś powiązane. Pediatra powiedziała, na policzki, że to wpływ powietrza i pory roku i mu to zniknie, ale nie jestem pewna.