reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Zamowilam dzis malej metkowiec czyli szmayke obszyta metkami bo na kazdej zabawce metke wypatrzy I siie nia bawi. Dziewczyny, ktore szyja same pewnie takie stworza:). Ewa dzis probowaka pic z kubka 360°, moim zdaniem niezle jej szlo ale ona wsciekla I wkurzona jak zawsze, te same cyrki byly jak miala jablko przez siateczke jesc, ech zlosnica mala...

Zamowilam dzis malej metkowiec czyli szmayke obszyta metkami bo na kazdej zabawce metke wypatrzy I siie nia bawi. Dziewczyny, ktore szyja same pewnie takie stworza:). Ewa dzis probowaka pic z kubka 360°, moim zdaniem niezle jej szlo ale ona wsciekla I wkurzona jak zawsze, te same cyrki byly jak miala jablko przez siateczke jesc, ech zlosnica mala...
U mojej tak samo najlepiej sie gryzie metki. Dawałam jej przez trzy dni jabłko w tym gryzaku i dostała uczulenia, az sie boje podawać inne rzeczy ech.... Teściowa twierdzi, ze wsxystko jest pryskane i lepiej dawać słoiczki.

Właśnie dziewczyny z czego podajecie maluchom wodę? Niedługo zaczynamy rozszerzać dietę i nie wiem właśnie czy na początek lepszy będzie bidon ze słomką czy kubek 360? Wolałabym kubek 360, ale widziałam, że są oznaczone 9msc+

reklama
Co do metek.. Przyjaciolka kupila mojemu synkowi taki komplecik - body, pol-spioszki, kaftanik. Pol-spioszki na stopkach i kaftanik z przodu maja takie kolorowe tasiemki. Stopki sa tez z takiej szorstkiej froty. Dostalam te ubranka jak synek sie urodzil i kompletnie nie rozumialam po co tak to uszyli dziwnie. Teraz juz wiem, bo to ubranko jest wrecz idealne do zabawy i gryzienia stopek :p

Moja Marudka miala ciezki wieczor. Budzil sie co 30-40 min z placzem, czasem histerycznym. Zasypial jak go uspokoilam i pozniej nakarmilam, wiec nienajgorzej. Ale nie wiem, co mu dzis tak nie pasowalo.

Do góry