paula_dabro
Fanka BB :)
Nieufna juz bardzo daaaaaaawno sie nie odzywala tez
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To celowe zapowietrzanie przez dziecko też jest u nas tak wciąga powietrze jakby ustami i taki dźwięk śmieszny przy tym wydaje ale śmieje się ona i ja razem z nią jak tak robi. Podobno takie małe dzieci oddychaja jeszcze nosem więc to takie chyba próby oddychania ustami.Ja zauwazylam
Bylismy u poloznej. Ale sie ucieszyla! Synek akurat mial dobry humor i byl grzeczny i usmiechniety.
Ale pogoda to koszmar! Sporo mokrego sniegu i jeszcze nie odsniezyli drog i chodnikow, wiec wozek ten wozek to musialam pchac na sile, kola sie slizgaly i ja sie slizgalam.. brr.
Zapomnialam napisac, ze mnei synek o zawal serca zaczal przyprawiac. Zaczal wydawac takie odglosy jakby mial problemy z oddychaniem - wciaga powietrze charczac. Na szczescie widze, ze robi to celowo podczas gaworzenia
U nas tez tak jest z tym oddychaniem dokładnie tak jak by się dziwiła[emoji4]U mnie podobnie, od 2 dni tak wciąga powietrze, ja bym to porownala do zdziwienia u doroslego, robi to non stop i sam się z tego smieje.
Lizzy ja tez zauwazylam i iwonaimaja dawno sie nie odzywala tez
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dla mnie pieczarka to nie grzyb [emoji14] w święta grzyby dodaje nawet do barszczu czerwonego i bigosu, ja uwielbiam zapach i smak grzybów leśnych choć wiem, że dzieciom nie powinno się ich podawać nawet chyba do lat 6
wszystko , tak jak ja kiedy byłam mała jak mój mąż i nasze rodzeństwo żyjemyKiedyś tez mialam takie podejście zycie je zweryfikowalo z czego sie bardzo ciesze smaczniej i bezpieczniej dla nas
Aaa i nie poznalabys po smaku ze sa w srodku pieczarki a grzyby to chyba i do 12 roku zycia zeby nie dawac dzieciom.
I dzieci wszystko jedza u Ciebie z tymi grzybami?
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom