reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witajcie, u nas pobudka pierwsza o.4:40a pozniej to juz takie spanie a niespanie. Od dzis bede go przestawiac o 10-15 minut na pore kapania i spania no bo zmiana czasu a o 19 to czasem nie mialabym go nawet z kim wykapac. Maz pojechal rano do fryzjera i wrocil z kwiatami, tak oo bez okazji, ostatnio mieliśmy ciezkie dni i mam nadzieje ze teraz,bedzie lepiej. Milej soboty :)

reklama
Ja mam dziś wolne. Zostawiam chlopakow i ide obciac wlosy i na zakupy :)

Temat z tym karmieniem poszedl w zla strone.. Chodzi tylko o to, ze dla czesci z nas ktora sie zmaga z kp to jest taki maly dramat i kto ma nas zrozumiec jak nie inne dziewczyny z tym problemem albo karmiace mamy ktore choc raz zaliczyly kryzys laktacyjny albo bunt dziecka.. Zgadzam sie by nie licytowac sie.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde cos przeoczyłam, nie rozumiem kto co się licytowal z tym karmieniem, wydawało mi się że każda opisała swój przypadek. No ale nic. Koniec to koniec.

Tatuś z córcia na spacerku a ja biorę się za sprzątanie.
Miłego weekendu :*

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka. Ja tam kp ale nie mam żadnego problemu żeby podać mm. Ważne że dziecko najedzone i zadowolone. Podejrzewam że jak by w szpitalu nie było doradcy laktac. to dałabym sobie z tym spokój bo początki były bardzo trudne a że pani podpowiedziała zeby kupic nakładki to jakoś idzie choć nie raz miałam ochotę dać sobie spokój. Więc naprawdę nie ma żadnej różnicy jak kto karmi a jak i dziecko i mama się męczy przy lp to trzeba odpuścić. Mnie co tydzień każdy się pyta karmisz piersia? A najlepsze jak się pytał mój szef w pracy:szok:

My od kilku dni usypiamy Filipa tylko na rękach inaczej jest płacz wrzask, a tu chwila i śpi, na noc sam usypia.
I każdego dni wydaje mi się że jest bardziej kumaty.
A ja walczę od rana z bólem głowy.

Witajcie weekendowo,
Lizzy ja kupiłam trójki ale za duże jednak i wróciłam do dwojek:-)

Też używam śliniakow,nie trzeba co chwilę przebierać a i fajnie się sprawdza jako podkładka przy lezeniu na brzuchu i noszeniu, a mała się strasznie ślini.:-)

U nas dzisiaj 10 stopni ale wieje bardzo i ogólnie zimno więc nici że spaceru :-/

bo nie ma się o co licytować, ja przeszłam kryzys z kp nie miałam mleka ale to była wiana stresu jaki wtedy przechodziłąm jak sie sytuacja unormowała to i mleko wróciło, ja podziwiam mamy które dają mm, ja bym nie wiedziała nawet jakie wybrać...
W Rossmanie sa fajne sliniaki jednorazowe:)

Jak któraś używa pampków z lidla to jest promocja teraz :)

Jesteście na trójkach już?
w FF są fajne śliniaki 6zł za 2 sztuki zapinane z tyłu na napy no super.

u nas dzień mopa;)

reklama
Aisa u nas też bardzo wieje ale nie wiem czy go na 15 minut nie wezmę w sumie on będzie w gondoli to wiatru nie będzie czuł ...zobacze oby się nie rozpadało

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry