reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Łojej... skok mamy na pewno.. dziś mial 2 drzemki w sumei może 2h było snu przez cały dzień.. a tak to tylko wielkie oczy i przeplatanka płaczu, marudzenia i wymuszania zabawy na mnie :/

reklama
Cześć dziewczyny :) najpierw Wam wrzuce to od aminki:
Kochane,
w tej chwili są 2 testy i 2 konkursy na forum, może będą chciały w nich wziąć udział dziewczyny, a może wy sameattachFull780298 Proszę dajcie im znać:
Konkursy:
Do wygrania wózek STOKKE - https://www.babyboom.pl/rodzina/konk...graj_wozek_stokker_trailztm_grey_melange.html
Do wygrania jest jeden z 30 zestawów kosmetyków DOVE - https://www.babyboom.pl/rodzina/konkursy/konkurs_jestesmy_piekne.html
Do testów: 15 termoforów z pestek wiśni MediPartners
https://www.babyboom.pl/testy/test_termoforow_medipartners.html
Do testów 300 zestawów kosmetyków do włosów DOVE - https://www.babyboom.pl/testy/przetestuj_linie_kosmetykow_do_wlosow_dove_intensive_repair.html

Zależy mi , żeby nasze babyboomowe mamusie brały udział w aktywnościach, a zwłaszcza w testach.
dzięki wielkie
Ania Ślusarczyk upload_2016-10-27_19-16-36.png upload_2016-10-27_19-16-36.png

Załączniki

• upload_2016-10-27_19-16-36.png
    upload_2016-10-27_19-16-36.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 41
a teraz odpiszę to co zapamiętałam, że mam napisać po poczytaniu Was:)paula dobro, ja też już nie raz zostałam pominięta w odpowiedziach na moje pytania ale albo je powtarzam, albo machnę łapką na to, stwierdzam wtedy, że albo był natłok wątków albo zwyczajnie nikt nie miał nic do powiedzenia w każdym bądź razie nie uważam tego za jakąś celowość;)
propo męża, mamy baaardzo mało czasu dla siebie i jak go mamy to też taki jakiś nijaki, ale bęzie lepiej jak maluszek podrośnie i zaczniemy lepiej sypiać i Wam to dziewczyny też obiecuje, w sensie że będzie i u Was inaczej:)
Nasz Malutki też z naimi w pokoju bo mi już brakło pomieszczeń na dzieci :D ale się dobudowujemy, szczęście mam taką możliwość i powolutku się doczeka, ale jeszcze nei w najblizszej przyszłości.
Albumik dla małęgo chciałabym taki bez kościelnych i biblijnych sentencji i nie mogę trafić :(
Jedzonko też będę wprowadzać po 4 miesiącu, i najpierw kaszki, kleiki później warzywka i owoce. Te podane przepisy super ale w jednym z nich wyczytałam :"dodać oliwę lub masło", no z masłem to ja bym jeszcze długo nie ryzykowała.

Badania bioderek ok za to Młoda dziś wróciła po wf znowu zryczana, że ją jedno kolano boli bardzo po wysiłku a że sytuacja powtórzyła sie kolejny raz to zabrałam ją do lekarza i dostałam skierowanie do chirurga dziecięcego, miał być ortopeda ale kolejki są tam trzymiesięczne więc stąd tylko chirurg, no i moje umawianie się na wizytę: 15 listopada ?, oj nie bo mam dentystę z córką, to 18? nie, z drugą mam dermatologa, 21? a o której godzinie , bo o 17 mam ortodontę? to może pani powie kiedy pani pasuje bo wstrzelimy się w końcu w grudzień.. a ja na to : byle nie 14stego bo mam poradnię preluksacyjną... ja nie wiem jak ludzie ogarniają szóstkę dzieci jak ja przy trójce zaczynam mieć problem z grafikiem ..

aa jeszcze stulejka..
moja siostra ma dwóch synów i pierwszemu nic tam nie ściągała i podobno zaczęło się zrastać i chirurg kazał jej ściągać i twierdził że powinna to robić wcześniej, przy drugim już robiła i było ok, ja spytałam o to całkiem niedawno lekarza Nikodema i powiedział mi tak:
ściąganie to stara szkoła i dlatego jest popularne u starszych lekarzy (notabene mój też nie młodzik) jak ma się zrosnąć i tak się zrośnie a jak nie to nie i to tylko zbieg okoliczności był, że u drugiego syna mojej siostry było ok. Poza tym do ok drugiego roku życia to ma prawo być odrobinę zrośnięte a ściaganiem można zrobić krzywdę, jakiś stan zapalny i dopiero są problemy... uwierzyłam, nie ściągam, posłuchałam lekarza a nie własnej rodzonej siostry z dwoma synami, instynkt mi tak kazał:)

reklama
Do góry