reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

My też po wizycie kontrolnej i Lizzy jakbym swojego widziała, uśmiech od ucha do ucha bo myślał że do kąpania rozebrany a jak go mierzyła to wypinał klatę:) śmiech był, że się popisuje przed fajną pielęgniarką. Tak jak sama mierzyłam w domu 69 cm i 7600. Jutro mamy poradnię preluksacyjną.
Z Młodszą córką byłam u ortodonty bo ewidentnie potrzebuje aparatu i zdębiałam. Muszę sprawdzić u kolejnego czy powie to samo bo tu gdzie poszłam to klinika pięknego uśmiechu, cenią się ale chyba i wymyślają. Mamy do usunięcia 4 zęby mądrości, operacyjnie, zanim w ogóle wyjdą, pare mleczaków by stałe wyszły bez problemu (jeszcze ich nawet nie widać) i podobno wada taka, że najpierw co pól roku bedzie nam wymieniał ruchomy aparat a dopiero pózniej stały. Jak policzyliśmy koszty to ok 8 tys. a ja ani na stanowisku prezesa by mieć wypłatę z kosmosu ani nie mam jednego dziecka...

reklama
Iwona z tymi zębami no brzmi poważnie. Ja nosiłam aparat jako nastolatka, pamiętam że samo założenie na górę i dół kosztowało 3 tys. A jeszcze wizyty raz w miesiącu 50-100 zł, po zdjęciu stałego jeszcze trzeba było zdejmowany kupić. Dla moich rodziców to były koszty ogromne. Ale koszty kosztami, oni tam chcą jej naprawdę dużo zrobić, operacyjne usuwanie zębów stałych, wyrywanie mlecznych no brzmi poważnie. Ja bym na pewno poszła jeszcze do innego porównać opinie. Tylko mu nie mów że już gdzieś byłaś żeby się nie zasugerował:)

U nas wieczorem płacz dałam wieczorem nan pro zamiast Babilon ar bo zapomniałam kupić i przez to poklucilam się z mężem a po nanie moja strasznie ulewa już myślałam że ro ulewanie jej przeszło a jednak nie dalej będę podawać bebilon ar a pozniej przejdę na zwykły bebilon
Teraz już śpi A ja sobie winka nalalam i świętuje sama urodziny

Dzisiaj mała pierwszy raz się przewróciła z brzucha na plecy

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :)
Ja jeszcze tylko odciągnę mleczka i też sobie na winko pozwole.

U nas lepiej ze spaniem już, i nawet jakis plan dnia się wyklarował. Tyko ja jeszcze łażę bez humoru, ciągle albo mnie coś złości albo smuci albo martwi :p
Zaczęłam przerabiać domowe biuro na pokój dla małego, z kosza zaraz wyrośnie i trzeba go będzie przenieść do innego pokoju do swojego łóżeczka. Aż mi się przykro robi jak pomyślę, że tak rośnie..

U nas wieczorem płacz dałam wieczorem nan pro zamiast Babilon ar bo zapomniałam kupić i przez to poklucilam się z mężem a po nanie moja strasznie ulewa już myślałam że ro ulewanie jej przeszło a jednak nie dalej będę podawać bebilon ar a pozniej przejdę na zwykły bebilon

Wszystkiego najlepszego z okazji [emoji320] [emoji320] [emoji483] [emoji485] [emoji512] [emoji512] [emoji513] [emoji513] urodzinek[emoji11][emoji11][emoji11]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

to wszystkiego naj :) napiję się tez lampeczkę za Twoje zdrowie, więc widzisz nie poświętujesz sama :)

reklama
U nas leje :( Nakarmiłam, przy cycku zasnęła, odłożyłam do łóżeczka i już oczy otwarte :( Dlaczego ona nie śpi mi w domu???? Chyba usprawnię wózek i będę ją w domu we wózku kłaść, na dole, najwyżej drzwi otworzę, jak tak leje, bo potem ona jest mega marudna :/

Ruda - dzięki! Czyli, jak coś na skórze wychodzi, jakieś krostki czy czerwone placki to od białka krowiego tylko? Od laktozy nie wysypuje?
Nie wiem jakie mogą być objawy nietolerancji laktozy, ale jeżeli Twój maluszek ma skaze białkową to wykluczenie z diety laktozy nic nie da. Najlepiej chyba iść do lekarza jak te zmiany na skórze nie znikają.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry