reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja jak juz podaje mm to najzwyklejsze bebiko i jestem z niego zadowolona.
U nas super noc. Mala zasnela po 20, obudzila sie o 2, napila sie tylko chwilke i poszla spać.. Wstala dopiero teraz ale je cyca i tak na spiocha.. ;))

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
my już na nogach mała w łóżeczku ogląda karuzelę uwielbia biedronke z tej karuzeli jeszcze jak specjalnie poruszamy tą biedronką to się śmieje

nocka nawet ok pobudki o 2 i 5 ale z zasnięciem wieczorem miała kłopot

Giuliaantak naprawde to ciezko powiedziec, ktore najlepsze. My dajemy bebilon, tetaz przechodze powili na bebiko. Roznicy nie ma, po jednym i drugim wzdecia, ale ona ma je od poczatku, wiec to chyba nie wina mleka

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas noc fajna. Mąz zazięnbiony i boję sie, że nas pozaraża. Też mamy biedronk3 z karuzelce ale o grzecznym leżeniu mowy nie ma. Gdzie kupujecie ten płyn do butelek dzidziuś?

U nas pobudki o 2, pozniej o 4 wzielismy go do lozka, o 6 wstal na mleko i o 8 juz sie obudzil. Maz go wzial a ja spalam do 10 :D i teraz mnie glowa boli z nadmiaru snu :p kurde ja uzywam zwykłego plynu do mycia, jest jakas roznica?

Też używalam zwykłego ale mialam taki intensywny, że butelka przesiąkła zapachem kwiatków, poza tym te plyny do butelek mniej się pienią i łatwiej spłukać.

Ja jak podaje mm to nan ha, butelki myje zwykłym ludwikiem ale ja je potem jeszcze wyparzam.

Wczoraj byłam z mała u lekarza żeby ją osluchal bo coś mi zaczęła pokaszlywac i przed weekendem chciałam, ale wszystko ok, dała tylko jakiś aerozol do nosa na katar.
Ma taki lejacy, używam tego katarka do odkurzacza i jest naprawdę godny polecenia, super oczyszcza nos:-)

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, ja odnosnie mm. Planuje zaczac wprowadzac mm powoli i odchodzic od kp za jakis czas. Jakie mleko polecacie. Widze ze duzo piszecie o bebilonie ale niekoniecznie dobrze- w internecie tez duzo o tym mleku wyczytalam srednich opinii- ze gazy, kolki, zaparcia, zielone kupy. Moze polecicie jeszcze cos dobrego?

Używamy zwykłego Bebiko 1 :)

U nas noc fajna. Mąz zazięnbiony i boję sie, że nas pozaraża. Też mamy biedronk3 z karuzelce ale o grzecznym leżeniu mowy nie ma. Gdzie kupujecie ten płyn do butelek dzidziuś?
Ja zamawiam na Allegro, pół butelki 0,5 l wystarczy mi na 3 miesiące (jeszcze jest trochę). Ale myślę, że znajdziesz go w supermarketach też.

Mamy dziewczynek - na chrzest ubierałyście córeczki w białe ubranka czy w inny kolor?

reklama
Do góry