reklama
aleksandra1
Fanka BB :)
My też Bobolice forte, daje 2-3 razy dziennie po 3 krople i nic się z brzuszkiem już nie dzieje, ładne baki kupki itp[emoji14]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
aleksandra1
Fanka BB :)
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
witajcie mamusie,
odpiszę choć na troszkę bo potem pozaznaczam i znowu nie zdąże odpisać nawet na ostatnie wypowiedzie a tak jak wczoraj pisałąm chcę do was zaglądać cześciej, co prawda pogoda na dworze jeszcze piękna wiec można korzystać ile się da
rozumiem cię
Ale pocieszę cię że drugie jest zupełnym przeciwieństwem pierwszego, teraz to czasami nie wiem że jest maluszek w domu, co prawda Ksawero ma teraz skok rozwojowy i jest marudą ale to jego marudzenie to nie to co mi Maja zafundowałą......
i nie myśl co będzie za pół roku bo to ci nie pomaga, moja rada taka żebyście się jakoś z mężem umówili że co jakiś czas musisz !!!!!!!!!!!!!odespać i on niech się Małym zajmie a już inaczej na wszystko spojrzysz....
mój śpi ok godzin najkrócej i jak czuje że MUSZĘ się przespać to NIC INNEGO nie jest ważne wiec jak tylko Oskarek śpi Ty też się zdrzemnij choć wiem że może to być trudne...
Ale czekam do skończonego 3 miesiąca....
Tak jak pisałam Ksawero ma skok rozwojowy 11/12 tyg. jest inny taki dojrzalszy Rozgadał się strasznie, prowadzimy już swoje pierwsze rozmowy On mi coś opowiada a ja mu odpowiadam no jest cudownie Nie wspomnę że pięść pcha do buzi jaby to była najsmaczniejsza rzecz na świecie
i się zaczyna ślinić i robić bąbelki
no jest przekochany
A ja byłam dziś u endo i znowu problemy z tarczycą moje tsh 0,0008
nIEUFANA a jak u ciebie? jaką dawkę eutyhyroxu bierzesz?
odpiszę choć na troszkę bo potem pozaznaczam i znowu nie zdąże odpisać nawet na ostatnie wypowiedzie a tak jak wczoraj pisałąm chcę do was zaglądać cześciej, co prawda pogoda na dworze jeszcze piękna wiec można korzystać ile się da
mój Ksawery też nie miał całego białego, zresztą szczerze mówiąc nie podobają mi się takie ubranka typowo "eleganckie" bardziej lubie praktyczne Co prawda my już po chrzcinach ale pewnie jeszcze nie raz ubierzemy się w ubranko od chrztuDzięki dziewczyny w piątek pojadę na zakupy to może mi się uda coś kupić na ten chrzest dla Młodego dobrze że nie musi być cały na biała bo chciałabym kupić coś co jeszcze wykorzystam a nie ciuch na jedną okazję
oj moja droga tu się nie zgodzę, moja to tak przeżywała przedszkole że chyba budziła się częściej nież jak była malusia.Skończy. Dzieci jak pójda do przedszkola to sa tak zmęczone, że śpią całą noc
żarcik, będzie szybciej
Julka jak czytam twoje posty to jakbym siebie z Mają czytała, i już wiem czemu tak długo zwlekałam z drugim dzieckiem, Maja była tak absorbującym dzieckiem że ja nie wiedziałam co to normalne funkcjonowanie, ja wszystko robiłam w biegu oczywiscie niewyspana, zmęczona rozdrażniona bo wszędzie sama........Wiem Iwona tylko tak jak mowisz, jakis tam przelom nastapil u ciebie, bo byly kolki, teraz nie ma i lepiej spi a u mnie od urodzenia nie ma zadnego przelomu, mam wraŻenie ze jak wrocilismy ze szpitala to sie predzej wysypialam niz teraz. Z zegarkiem w reku musi jesc co 2,5-3 h w nocy a zanim zasnie i ile razy sie wybudzi to nawet nie licze. Zastanawiam sie czy nie sprobowac wrocic do normalnego mleka, moze jest bardziej sycace i lepiej bedzie trawil. Mam dzis straszny dzien, chrzest w niedziele, mam miec jutro rodzine mojego meza w domu a nie mam sily nawet na zakupy jechac. Nawet zdan poprawnych nie umiem zbudowac
rozumiem cię
Ale pocieszę cię że drugie jest zupełnym przeciwieństwem pierwszego, teraz to czasami nie wiem że jest maluszek w domu, co prawda Ksawero ma teraz skok rozwojowy i jest marudą ale to jego marudzenie to nie to co mi Maja zafundowałą......
oj kochana dzieci są różne....Wiem Aga co chwile sobie to powtarzam. Jestem zmęczona i przez to tez non stop prowokuje do klotni meza. Kiepsko to wszystko wyglada i modle sie zeby juz niedlugo jakps sie ustabilizowalo. Tylko ze czasem jak czytam ze polroczne dziecko tez potrafi sie tak czesto budzic i nie spac to mam wrazzenie ze bede miec podobnie
i nie myśl co będzie za pół roku bo to ci nie pomaga, moja rada taka żebyście się jakoś z mężem umówili że co jakiś czas musisz !!!!!!!!!!!!!odespać i on niech się Małym zajmie a już inaczej na wszystko spojrzysz....
mój śpi ok godzin najkrócej i jak czuje że MUSZĘ się przespać to NIC INNEGO nie jest ważne wiec jak tylko Oskarek śpi Ty też się zdrzemnij choć wiem że może to być trudne...
oj chyba ja też się zabiorę za cwiczeniaDzieki dziewczyny. Aga, spróbuje chyba z ta butelka. Kupilam i czekam na butelkę nuk z klasycznym smoczkiem, jak to nie pomoże to kupie ten nowy. Nawet jakbym odciągnęła mleko to i tak nie wypije z tego co mam, s mam agent i ten tommy teepy (chyba sie inaczej pisze, ale nie mam jej prxy sobie). Siedze sobie w cieniu na ławce i wreszcie spi. Ja zaczęłam ostro cwiczyc z Chodakowska, pierwszy dzien to byl dramat, ale teraz coraz lepiej. Na gębie jestem ściągnięta , ale musze zrzucić brzuch i uda
u nas sprawdzają się saab simplex inne nie pomagały wogóle.Dziewcztby jakie krople najlepsze na brzuszek? Meczy go od 3 dni wzdecia w nocy. Praktycznie nie spimy
Ale czekam do skończonego 3 miesiąca....
Tak jak pisałam Ksawero ma skok rozwojowy 11/12 tyg. jest inny taki dojrzalszy Rozgadał się strasznie, prowadzimy już swoje pierwsze rozmowy On mi coś opowiada a ja mu odpowiadam no jest cudownie Nie wspomnę że pięść pcha do buzi jaby to była najsmaczniejsza rzecz na świecie
i się zaczyna ślinić i robić bąbelki
no jest przekochany
A ja byłam dziś u endo i znowu problemy z tarczycą moje tsh 0,0008
nIEUFANA a jak u ciebie? jaką dawkę eutyhyroxu bierzesz?
Ja sab simplex i tez ok 15 kropli przed każdym karmieniem
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
julita1212
gdzie kupujesz i ile płacisz?Ja sab simplex i tez ok 15 kropli przed każdym karmieniem
Hej! Dziewczyny! Mam chwile to pisze.
My nadal w szpitalu i jestem zalamana. Powtorka badan a tam inna bakteria. Nie wiem kiedy wyjdziemy. Jedna wyleczyli druga sie namnozyla. Plakac mi sie chce.
Jeszcze dostalam wyklad na temat bycia matka od lekarki. Uwaza, ze nie mam wiezi z dzieckiem a widzi nas raz dziennie!
Julka krople to bobotic forte a wczesniej esputicon. Espumisan nas uczulal
My nadal w szpitalu i jestem zalamana. Powtorka badan a tam inna bakteria. Nie wiem kiedy wyjdziemy. Jedna wyleczyli druga sie namnozyla. Plakac mi sie chce.
Jeszcze dostalam wyklad na temat bycia matka od lekarki. Uwaza, ze nie mam wiezi z dzieckiem a widzi nas raz dziennie!
julita1212
Agula nie bierz pod uwagę tego co mówi lekarka, powiedz jej że nie ma prawa tak do Ciebie mówić, nosz co za babsko wredneHej! Dziewczyny! Mam chwile to pisze.
Julita- dla mnie to szok. Widzi nas zazwyczaj jak mała spi i mi bedzie prawic, ze jestem młodą mamą i mam tworzyc wiez, ale co ona o mnie wie?? Masakra. Ja mam chyba pecha do lekarzy.
z innego tematu to cudownie wyglądasz z maluszkiem
reklama
julita1212
dla mnie lekarze to temat rzeka......Julita- dla mnie to szok. Widzi nas zazwyczaj jak mała spi i mi bedzie prawic, ze jestem młodą mamą i mam tworzyc wiez, ale co ona o mnie wie?? Masakra. Ja mam chyba pecha do lekarzy.
dziekujemy za miłe słowa :*