Mój ją bardzo lubi. Tak na raty w ciągu dnia to wypije cały kubek a jeszcze i rumiankiem przyciśnieAga drogie a jakie okropne w smaku. Chciałabym juz przejsc na zwykly bebilon.. udało mi sie troche posprzatac i nawet nie stracilam przytomności zrobie herbatkę koperkowa, wydaje mi się ze jak pil to bylo lepiej. Napewno nie zaszkodzi.
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
A rumianek jakis specjalny kupujesz?
nieufna
Fanka BB :)
Witajcie. Poranek fajny, bo jest czym oddychać. Takie cos znalazlam -mama za młodu nie wyspia się, bo dziecko chcę jeść, później, bo dziecko chce siku. Następnie dlatego, że czeka na dziecko aż wróci do domu a na starość nie śpi już z przyzwyczajenia
nie, tylko krócej go parze niż zazwyczajA rumianek jakis specjalny kupujesz?
może nie mam tak dosłownie ale po córkach długo się uczyłam spać głebokim snem. Sama z siebie budziłam się kilka razy w nocy albo spałam czujnie Tez tak miałaś po odchowaniu syna?Witajcie. Poranek fajny, bo jest czym oddychać. Takie cos znalazlam -mama za młodu nie wyspia się, bo dziecko chcę jeść, później, bo dziecko chce siku. Następnie dlatego, że czeka na dziecko aż wróci do domu a na starość nie śpi już z przyzwyczajenia
madziolina_p
Fanka BB :)
Helo, my od wczoraj w jastrzebiej gorze. Pogoda narazie srednia ale ma sie poprawic. Mloda od cwczora spi pieknie, dzis druga noc, ze zasypia ok 20.30 i budzi sie o 3 i o 7!
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Witajcie
zasiadłam rano by wreszcie was poczytać z mocnym postanowieniem że to zrobie i co i doopa blada... ciągle coś, jak nie mąż to córka a na końcu synuś, w dodatku malutki przechodzi skok rozwojowy oj maruda z niego straszna.......
nie wiem czy uda się nadrobić ale chociaż ze dwa dni się cofnę i poczytam
jutro już poniedziałek i od nowa, zanim się obejrzymy a będzie październik
zasiadłam rano by wreszcie was poczytać z mocnym postanowieniem że to zrobie i co i doopa blada... ciągle coś, jak nie mąż to córka a na końcu synuś, w dodatku malutki przechodzi skok rozwojowy oj maruda z niego straszna.......
nie wiem czy uda się nadrobić ale chociaż ze dwa dni się cofnę i poczytam
jutro już poniedziałek i od nowa, zanim się obejrzymy a będzie październik
Leci czas oj leci i to tak szybko. Właśnie uświadomiłam sobie ile dni juz za nami jak zmieniła się Pola od urodzenia, ile rzeczy mnie nauczyła ta mała istota. Zwracam uwagę na rzeczy których wcześniej nie dostrzegalam. A jej usmiech to największa radość dla mnie. Jestem szczęśliwa ze mogę być mamą Poli i Kacpra nic poza tym nie jest ważne.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dziewcztby jakie krople najlepsze na brzuszek? Meczy go od 3 dni wzdecia w nocy. Praktycznie nie spimy