reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Aga drogie a jakie okropne w smaku. Chciałabym juz przejsc na zwykly bebilon.. udało mi sie troche posprzatac i nawet nie stracilam przytomności :p zrobie herbatkę koperkowa, wydaje mi się ze jak pil to bylo lepiej. Napewno nie zaszkodzi.
Mój ją bardzo lubi. Tak na raty w ciągu dnia to wypije cały kubek a jeszcze i rumiankiem przyciśnie

reklama
Witajcie. Poranek fajny, bo jest czym oddychać. Takie cos znalazlam -mama za młodu nie wyspia się, bo dziecko chcę jeść, później, bo dziecko chce siku. Następnie dlatego, że czeka na dziecko aż wróci do domu a na starość nie śpi już z przyzwyczajenia :)

Witajcie. Poranek fajny, bo jest czym oddychać. Takie cos znalazlam -mama za młodu nie wyspia się, bo dziecko chcę jeść, później, bo dziecko chce siku. Następnie dlatego, że czeka na dziecko aż wróci do domu a na starość nie śpi już z przyzwyczajenia :)
może nie mam tak dosłownie ale po córkach długo się uczyłam spać głebokim snem. Sama z siebie budziłam się kilka razy w nocy albo spałam czujnie Tez tak miałaś po odchowaniu syna?

Witajcie
zasiadłam rano by wreszcie was poczytać z mocnym postanowieniem że to zrobie i co i doopa blada... ciągle coś, jak nie mąż to córka a na końcu synuś, w dodatku malutki przechodzi skok rozwojowy oj maruda z niego straszna.......

nie wiem czy uda się nadrobić ale chociaż ze dwa dni się cofnę i poczytam
jutro już poniedziałek i od nowa, zanim się obejrzymy a będzie październik

Leci czas oj leci i to tak szybko. Właśnie uświadomiłam sobie ile dni juz za nami jak zmieniła się Pola od urodzenia, ile rzeczy mnie nauczyła ta mała istota. Zwracam uwagę na rzeczy których wcześniej nie dostrzegalam. A jej usmiech to największa radość dla mnie. Jestem szczęśliwa ze mogę być mamą Poli i Kacpra nic poza tym nie jest ważne.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry