reklama
Mendoza813
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny,
Przepraszam, że wczoraj się nie odzywałam, ale był stresujący dzień. Rano zgłosiłam się już do szpitala, więc najpierw nerwy czy będą wolne łóżka, potem nerwy czy zaplanują mi cc na dziś czy dopiero na poniedziałek i będę tu leżeć i kwiczeć przez weekend. Teoretycznie idę dzisiaj na cięcie, ale jestem ostatnia z planowanych, więc jak wskoczy dużo pacjentek z sn to mogą mnie odłożyć do poniedziałku :'( więc ciągle nerwowo.. Póki co mam już wenflon i czekam na lewatywę..
@Lizzy_ obyś urodziła jeszcze przede mną
@Julka89.89 gratulacje!
@wmazur1988 współczuję sytuacji
Przepraszam, że wczoraj się nie odzywałam, ale był stresujący dzień. Rano zgłosiłam się już do szpitala, więc najpierw nerwy czy będą wolne łóżka, potem nerwy czy zaplanują mi cc na dziś czy dopiero na poniedziałek i będę tu leżeć i kwiczeć przez weekend. Teoretycznie idę dzisiaj na cięcie, ale jestem ostatnia z planowanych, więc jak wskoczy dużo pacjentek z sn to mogą mnie odłożyć do poniedziałku :'( więc ciągle nerwowo.. Póki co mam już wenflon i czekam na lewatywę..
@Lizzy_ obyś urodziła jeszcze przede mną
@Julka89.89 gratulacje!
@wmazur1988 współczuję sytuacji
Mendoza813
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Lizzy kciuki
ruda@91
Za mną okropna noc. Spałam łącznie może 2 godziny albo nawet mniej. Cały czas napinał się brzuch i bolał jak na okres, a po 24 miałam skurcze co 10 min, ale przeszły. Brzuch dalej mnie boli jak na okres, na szczęście za godzine mam wizyte to może się dowiem, że coś sie dzieje
madziolina_p
Gratulacje Kochana! Super!Urodzilam wczoraj Zuzie uczucie niesamowite... Wiecej napisze jak ochlone i odespie 9godzinny porod
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
aleksandra1
W sensie na wywoływanie?Aleksandra to tak jak ja, budzę sie nad ranem i po spaniu a pózniej w południe śpię jak susel [emoji51]
Lizzy bede trzymać kciuki, oby szybko poszło po oxy.
Po wczorajszej wizycie mam dola, na ktg dwa skurcze, usg nie miałam, szyjka miękka zgładzona, rozwarcie na 1cm termin na wczoraj, jak nie urodzę do niedzieli to w poniedziałek mam sie zgłosić do szpitala do porodu.... Przeraża mnie to chole*nie!
Wolałabym zeby wszystko zaczęło sie normalnie [emoji29]
I nie zapytałam czy ja mam byc jakoś na czczo czy jakoś mam sie specjalnie przygotować?
Panika mnie ogarnia
Synku proszę masz czas do niedzieli! [emoji29]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Mi lekarz kazała się zgłosić 24 wieczorem na cewnik i zostaje w szpitalu a 25 rano wywolujemy, dziwne że nie powiedzieli ci dokładnie co i jak
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Asia28BK
Hejka,
Lizzy kciuki!
Mendoza oby dzisiaj zrobili cc!
Wmazur wytrwałości!
Ja od paru dni jestem strasznie słaba,cisnienie mam dobre,ale na nic nie mam siły,a trzeba by chociaż mieszkanie ogarnac,:-)nic się dalej nie dzieje,tak sobie z dnia na dzień czekam i jakos się specjalnie nie denerwuje.bede ostatnia chyba,:-)
U was już 3-4dni po terminie mają coś działać,a ja jeszcze cały tydzień będę potem czekać.
Lizzy kciuki!
Mendoza oby dzisiaj zrobili cc!
Wmazur wytrwałości!
Ja od paru dni jestem strasznie słaba,cisnienie mam dobre,ale na nic nie mam siły,a trzeba by chociaż mieszkanie ogarnac,:-)nic się dalej nie dzieje,tak sobie z dnia na dzień czekam i jakos się specjalnie nie denerwuje.bede ostatnia chyba,:-)
U was już 3-4dni po terminie mają coś działać,a ja jeszcze cały tydzień będę potem czekać.
reklama
Flammie
Lizzy, trzymam kciuki i mam nadzieję tobie następnej gratulować!
My dziś idziemy do szpitala na kontrolę. Mam nadzieję, że mały przybrał ładnie na wadze. Jadł jak szalony, więc musi być dobrze.
Po kliku dniach nie podawania tej poranionej piersi i tylko odciąganiu mleka, widzę, że się ładnie ranki pogoiły. Mam nadzieję, że za pare dni będę mogła karmić z obu znowu Póki co udaje w ciągu dnia odciągnąć dość na jeden porządny posiłek dla małego
My dziś idziemy do szpitala na kontrolę. Mam nadzieję, że mały przybrał ładnie na wadze. Jadł jak szalony, więc musi być dobrze.
Po kliku dniach nie podawania tej poranionej piersi i tylko odciąganiu mleka, widzę, że się ładnie ranki pogoiły. Mam nadzieję, że za pare dni będę mogła karmić z obu znowu Póki co udaje w ciągu dnia odciągnąć dość na jeden porządny posiłek dla małego