reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Właśnie to zamówiłam. Jak to stosować? Rzeczywiście jest skuteczny? Moją wogole dzisiaj czyści. Cały dzień robi kupki i przy tym płacze a w brzuszku coś jak by sie jej przelewało.
jest bardzo skuteczny, nie pamiętam dokładnie ile się daje kropelek w każdym razie ja dawałam jakoś połowę mniej i już od 3 tygodnia, na ulotce było napisane, że chyba od 5-6 tyg. się daje

Fazer,dziękuję za info, mam nadzieję, że szybko mu to minie

Julka normalnie się myj, tak jak zawsze tylko delikatniej, żeby nie podrażnić szwów

reklama
Wrocilam ze szpitala ktg ok mocz tez pobrali mi krew i wyrazie jak cos bedzie nie tak maja dzwonic a na resztę objaw mam zjeść paracetamol tutaj w UK lek na wszystko [emoji853]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Melduję się ze szpitala.
Od 15 do 21 regularne skurcze, więc pojechaliśmy. Na izbie skurcze regularne wykazało ktg, zero rozwarcia, ale pani doktor wzięła mnie na porodówkę. Leżałam tam, a skurcze coraz słabsze. Zrobili usg, mam słabe przepływy czy coś z nimi nie tak. Rano dostanę oxy i zobaczymy co dalej. W każdym razie nie wychodzę już w dwupaku, bo martwią się o małego i będą monitorować...

Dobranoc!

Melduję się ze szpitala.
Od 15 do 21 regularne skurcze, więc pojechaliśmy. Na izbie skurcze regularne wykazało ktg, zero rozwarcia, ale pani doktor wzięła mnie na porodówkę. Leżałam tam, a skurcze coraz słabsze. Zrobili usg, mam słabe przepływy czy coś z nimi nie tak. Rano dostanę oxy i zobaczymy co dalej. W każdym razie nie wychodzę już w dwupaku, bo martwią się o małego i będą monitorować...

Dobranoc!
Powoli ale do przodu. Życzę
Ci powodzenia.

Oj nie wiem czy następna będę, zależy co ranek przyniesie. Teraz znowu mam skurcze. Chciałabym urodzić jak najszybciej by nie leżeć bezczynnie...

reklama
Aleksandra to tak jak ja, budzę sie nad ranem i po spaniu a pózniej w południe śpię jak susel [emoji51]
Lizzy bede trzymać kciuki, oby szybko poszło po oxy.

Po wczorajszej wizycie mam dola, na ktg dwa skurcze, usg nie miałam, szyjka miękka zgładzona, rozwarcie na 1cm termin na wczoraj, jak nie urodzę do niedzieli to w poniedziałek mam sie zgłosić do szpitala do porodu.... Przeraża mnie to chole*nie!
Wolałabym zeby wszystko zaczęło sie normalnie [emoji29]
I nie zapytałam czy ja mam byc jakoś na czczo czy jakoś mam sie specjalnie przygotować?
Panika mnie ogarnia
Synku proszę masz czas do niedzieli! [emoji29]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry