reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
grtli super zobaczysz jak szybko dojdziesz do siebieUrodziłam SN synka, nie zdarzyli z cesarka, z małym wszystko super. 3130 i
55 cm. Ja nawet nie popękałam. Jestem szczęśliwa.
paula_dabro
Fanka BB :)
fazerkamm
Nieufna w ekstremalynch sytuacjach daje smoka ale unikam jak tylko moge bo jestem antysmoczkowa
Julka89.89 mooooocno bede trzymac kciuki :*
Giuliaa tak polspiochy to sa spodnie ze skarpetkami jak to moj starszak mowi[emoji14]
Paula suuuper!!
Julka89.89 braaaaaawo Ty!!! Gratuluje z całego serca!!
Alez my tu ekspresowe porody mamy
Mialas miec cc ze względu ze maly owiniety pepowina?
Witajcie
Nad ranem jestem tak nieprzytomna ze nie slysze jak mąż sie do pracy szykuje az w szoku jestem bo mnie zawsze najmniejszy szelest budzi mlody zaczyna wykorzystywać dobre serce matki i chce być caly czas przy cycusiu[emoji14]taki cycek mamusi z Niego sie robi
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Julka89.89 mooooocno bede trzymac kciuki :*
Giuliaa tak polspiochy to sa spodnie ze skarpetkami jak to moj starszak mowi[emoji14]
Paula suuuper!!
Julka89.89 braaaaaawo Ty!!! Gratuluje z całego serca!!
Alez my tu ekspresowe porody mamy
Mialas miec cc ze względu ze maly owiniety pepowina?
Witajcie
Nad ranem jestem tak nieprzytomna ze nie slysze jak mąż sie do pracy szykuje az w szoku jestem bo mnie zawsze najmniejszy szelest budzi mlody zaczyna wykorzystywać dobre serce matki i chce być caly czas przy cycusiu[emoji14]taki cycek mamusi z Niego sie robi
Needi
To są świetne wiadomości. Mały sam zdecydował jak się to wszystko odbędzie. A jak jeszcze nawet nie popekalas to zaraz będziesz ścigać. O której urodziłaś?Urodziłam SN synka, nie zdarzyli z cesarka, z małym wszystko super. 3130 i 55 cm. Ja nawet nie popękałam. Jestem szczęśliwa.
LuckyJuly2016
Giuliaa tak polspiochy to takie spodenki
Julka tez bym była pod wpływem emocji, ale kochana jak fajnie ze juz chwile dzielą Cie od spotkania z maluchem [emoji7][emoji106] zdrówka!
Julka dalas czadu, twój synek jednak chciał przyjść na świat po swojemu [emoji28] gratulacje!!!
I jeszcze raz zdrówka dla was!
U mnie noc z kilkoma skurczami ogólnie spokojna, czyli nadal spokoj i nic sie nie dzieje [emoji848]
Dzis mam wizyte i juz sie doczekać nie mogę choć tez chyba troche sie boje sama nie wiem czemu
Termin na dzis....
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Julka tez bym była pod wpływem emocji, ale kochana jak fajnie ze juz chwile dzielą Cie od spotkania z maluchem [emoji7][emoji106] zdrówka!
Julka dalas czadu, twój synek jednak chciał przyjść na świat po swojemu [emoji28] gratulacje!!!
I jeszcze raz zdrówka dla was!
U mnie noc z kilkoma skurczami ogólnie spokojna, czyli nadal spokoj i nic sie nie dzieje [emoji848]
Dzis mam wizyte i juz sie doczekać nie mogę choć tez chyba troche sie boje sama nie wiem czemu
Termin na dzis....
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
fazerkamm
Dokładnie za chwile będziesz sie czula jakbys nie rodzila dla mnie właśnie po sn sa najdorsze szwy, po pierwszym porodzie nie siedzialam ponad dwa tygodnie (zle mnie zszyli) a teraz po 6 dniach usiadlam choć szyta i tu i tu bylam.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Czekam az mi dadza malego, niby o 9 ma lekarz przyjsc i ocenic jego stan (nie rozumien dlaczego bo dostal 10 pkt) ale widocznie taka procedura. O 23 odeszły mi wody, o 1 zaczely sie skurcze ktore sie nie zapisywaly na ktg i babka mi nie wierzyla ze boli, do momentu kiedy nie zaczal mi sie party skurcz i prawie upadlam na podłoge,, okazalo sie ze mam juz 10 cm rozwarcia i musimy rodzic. Parte skurcze i porod trwal godzine. Maly sie umeczyl ja tez, maz plakal caly czas, juz mu mowilam zeby byl spokojny. Bolalo ale do przeżycia. Jak bede miec czas to opisze
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Nie popekalam z wierzchu, polozna mowila ze da mi po jednym szwie w srodku bo sluzowka sie poszczepila i tyle wiem.