reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
@kamejka @Lila to jutro trzymamy kciuki &&&&✊✊✊dawajcie znać jak się czujecie jak tylko będziecie mogły
@Agula2016 mój pierwszy poród mi się przypomina :( też bóle z krzyża bez rozwarcia przez kilkanaście godzin, czyli zzo odpadało i też się skończyło cc. Ale najważniejsze zdrowie Twoje i dzidzi. Będzie dobrze!
A ja dzisiaj w końcu wzięłam się za pakowanie torby, w 39 tygodniu hehe :p
I doszłam do wniosku, że potrzebuję jednak jeszcze jedną koszulę, więc jutro jeszcze sklep mnie czeka a w czwartek szpital..
Mi nakładki też nie dawały ulgi niestety. I mały nie chciał przez nie jeść, bo to jednak nie pierś tylko plastik..

Mojej siostrze nakładki na sutki bardzo pomogły, prawie płakała z bólu, mała jadła i z nakładek i bez :)
dlatego ja też chce kupić, może się przydadzą

Julita mi wypadla plomba przy porodzie ale dopiero teraz zaczelo bolec najgorsze jest to ze w dzien spoko a w nocy masakra ze spac nie moge.

Agula trzymam kciuki za was! Bedzie dobrze ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Julita mi wypadla plomba przy porodzie ale dopiero teraz zaczelo bolec najgorsze jest to ze w dzien spoko a w nocy masakra ze spac nie moge.

Agula trzymam kciuki za was! Bedzie dobrze ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
TAk się zastanawiam czy ja jestem jakiś pechowiec, czy ktoś mnie przeklął no nie wiem, od środy wyłam z bólu tak mnie ząb bolał, dziś jak juz ropa pomału schodzi to mam taką migrenę że łeb mi rozsadza a łzy same lecą ........zaje...cie.....

Agula trzymam kciuki choć mam nadzieje że już dawno tulisz maleństwo !!

Gratulacje dla Kamejki i Męża który nas poinformował o kolejnym cudownym bobasku na tym świecie! [emoji106][emoji5]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Hejka,

Dziewczyny ktore sa w dwupaku trzymajcie sie :* czytam codziennie co u Was i trzymam kciuki za szybkie bezbolesne i szczesliwe porody! Wspolczuje Wam tej koncowki i czekania ale juz blizej niz dalej.

U nas powoli do przodu. Maly jest niezlym glodomorkiem ;) niestety karmimy sie z butli ale moim pokarmem. Chce go przestawic na cyca niby cos lapie ale mam plaskie brodawki i gucio z tego wychodzi. Przez nakladki nie chce a jak je wyciagne laktatorem to i tak sie chowaja. Mam specjalna butelke przy ktorej dzidzia pracuje jak przy piersi i je z niej bardzo ladnie ale moje sutki sa beznadziejne i czar pryska :( wyczytalam ze warto zaczac przestawiac dziecko jak przekroczy faktyczny termin porodu a to za dwa tyg i martwie sie ze zupelnie przyzwyczai sie do butli i bedzie dupa z cyca...a tak bardzo bym chciala karmic piersia...nie wiem juz co robic :(

Poza tym Maly jest Kochany i jest mega slodziakiem. Kocham go nad zycie i moge patrzec na niego godzinami. Uwielbiam jego minki i te nieswiadome w pelni usmiechy :) moje male cudo ;) aktualnie jest taka maskotka w domu :)

Ja sie czuje super. Zostaly mi dwa malutenkie szwy. Poza tym zostalo mi 3kg do wagi od ktorej startowalam z ciaza. Juz zapomnialam ze rodzilam, ale z kolejnym dzidziusiem sie wstrzymam ;))

Dzisiaj wyslalismy krew na te badania przesiewowe, mam mega stresa ze wyjdzie jakies chorobsko...:-(((

Juz coraz mniej nierozpakowanych Mam ;)
Dziewczyny sciskam Was mocno gratuluje rozpakowanym, czekam na kolejne dzidziusie i trzymam kciuki. Buziaki !

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry