reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Iwona trzeba naszyn mezczyzna pomagać w planach, jeszcze by biedak nic sobie nie znalazl do zrobienia
LuckyJuly2016
Fanka BB :)
A ja dzisiaj urządziłam sobie sprzątanie, pomylam łazienki i kuchnie, jakieś pranie i chyba dzis tyle bo padam, w krzyżach mnie kłuje, moze wykurze młodego...? [emoji57]
Teraz odpoczywam a on harcuje sobie w brzuchu, zaraz biorę sie za zrobienie soczku
M miał dzis za zadanie zrobić zakupy, wynieść śmieci i moze ogarnie kolacje wiec nie jest zle [emoji108]
Kurczę apetyt mam jak wygłodniałe zwierze, cały czas bym jadła i jadła i zgaga mnie nie opuszcza [emoji20]
Lizzy podziwiam, ale na wesele tez sie wybierasz?
Julka popieram, gdyby nie my to nasi Panowie by sie biedaki zanudzili [emoji6]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Teraz odpoczywam a on harcuje sobie w brzuchu, zaraz biorę sie za zrobienie soczku
M miał dzis za zadanie zrobić zakupy, wynieść śmieci i moze ogarnie kolacje wiec nie jest zle [emoji108]
Kurczę apetyt mam jak wygłodniałe zwierze, cały czas bym jadła i jadła i zgaga mnie nie opuszcza [emoji20]
gutka
Ja też właśnie wysprzatslam mieszkanie i mam zasłużony odpoczynek :-) dzisiaj kończę 38 tc, więc będę pomagać małej ile wlezie! Niech się już w brzuchu nie ciśnieA ja dzisiaj urządziłam sobie sprzątanie, pomylam łazienki i kuchnie, jakieś pranie i chyba dzis tyle bo padam, w krzyżach mnie kłuje, moze wykurze młodego...? [emoji57]
Lizzy_
Lucky, na wesele nie... nie mogliśmy wcześniej wiedzieć czy damy radę iść, bo to już prawie termin, a potem nie przyjść, a ktoś by płacił za talerzyk to nie w porządku by było...
Po zakupach, po obiadku, odpoczynek. Brzuch ciągle się spina, zobaczymy czy coś z tego wyniknie...
Po zakupach, po obiadku, odpoczynek. Brzuch ciągle się spina, zobaczymy czy coś z tego wyniknie...
Needi
Nosz ku...a się napisałam i zniknęło.
Nieufna próbuj. Im wiecej przystawiasz tym więcej się produkuje.
Gwiazda a u Ciebie co się dzieje z kp?
Moje sutki bolą już jakby je przypalali. Z Martynką też tak bolały przez pierwsze sześć miesięcy mimo tego że dobrze chwytają. Sama radość. Trzeba przeżyć. Czasem mówię że fajnie jest karmić butlaą. Boli to weźmiesz tabletkę, napijesz się kawy, jesz co chcesz. ... słyszę jak Maja ślinke łyka. Zaraz będzie cycać. Już mnie boli.
My miałyśmy jutro wychodzić ale zapytałam pediatre co sądzi, bo mi się wydaje że mała ma już początki żółtaczki a ja jestem przewrazliwiona po Martynce. To mówi mi że jak się tak martwię to zostaniemy dobę dłużej i jutro pobiorą jeszcze krew żeby sprawdzić bilirubine. I dobrze. Mówi że jak ma być to będzie w trzeciej dobie a jak nie to nie będzie.
Nieufna próbuj. Im wiecej przystawiasz tym więcej się produkuje.
Gwiazda a u Ciebie co się dzieje z kp?
Moje sutki bolą już jakby je przypalali. Z Martynką też tak bolały przez pierwsze sześć miesięcy mimo tego że dobrze chwytają. Sama radość. Trzeba przeżyć. Czasem mówię że fajnie jest karmić butlaą. Boli to weźmiesz tabletkę, napijesz się kawy, jesz co chcesz. ... słyszę jak Maja ślinke łyka. Zaraz będzie cycać. Już mnie boli.
My miałyśmy jutro wychodzić ale zapytałam pediatre co sądzi, bo mi się wydaje że mała ma już początki żółtaczki a ja jestem przewrazliwiona po Martynce. To mówi mi że jak się tak martwię to zostaniemy dobę dłużej i jutro pobiorą jeszcze krew żeby sprawdzić bilirubine. I dobrze. Mówi że jak ma być to będzie w trzeciej dobie a jak nie to nie będzie.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Oto me dzieło, gratulacje prosze kierowac w prywatnych wiadomościach
Ja dzis mialam naprawdę ciezki dzien, duzo sprzatalam, chodzilam i nawet mi ani raz brzuch nie stwardniał, jakbym nie miala cc to me dziecko pewnie zdecydowałoby sie wyjsc w sierpniu
Jestem dumna z męża, posprzatał dzis sporo, z moja lekka pomoca ale zrobil to naprawde dokladnie i czuc swiezością. To bylo takie generalne sprzątanie zanim pojawi sie dziecko i biedny nawet piwka sie nie napił po pracy. Cos mi sie widzi, ze po pepkowym to go beda wnosic do lozka
Ja dzis mialam naprawdę ciezki dzien, duzo sprzatalam, chodzilam i nawet mi ani raz brzuch nie stwardniał, jakbym nie miala cc to me dziecko pewnie zdecydowałoby sie wyjsc w sierpniu
Jestem dumna z męża, posprzatał dzis sporo, z moja lekka pomoca ale zrobil to naprawde dokladnie i czuc swiezością. To bylo takie generalne sprzątanie zanim pojawi sie dziecko i biedny nawet piwka sie nie napił po pracy. Cos mi sie widzi, ze po pepkowym to go beda wnosic do lozka
aleksandra1
Hejo, dziś dużo sprzątania miałam i po południu długi spacer po starówce, sporo schodkow zaliczylam[emoji14]a teraz odpoczynek.. Ale nie czuje nic kompletnie, niunia chyba na razie nie chce wyjść[emoji14]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
podobno zwyczajnie lepiej sie goi na gładko niż w krzakachHa, ha ja rozumiem, że lekarze widzieli już pewnie wszystko włącznie z kolczykami i tatuażami intymnymi, ale do porodu to powinien być wymóg, żeby choć się przystrzyc Bo chyba byłoby im łatwiej, jak dokładnie widzieliby co i jak
reklama