reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja mam na szczescie super tesciow i moj maz ma super tesciow, nie wtracaja sie, jak trzeba to pomoga. My tez z mezem jestesmy razczej ugodowi i malo roszczeniowii sie tak uzupelniamy hehe
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
kurcze bo u mnie leczo to z paprykiOj mów że leczo a nie bigos
Mąż mnie zastrzelił...
Pamiętacie mówiłam,że od przyszłego tygodnia ma urlopu 2 tygodnie. No i rozmawiamy na ten temat. Trwa u nas rozbudowa, więc mu proponuje, żeby na początku urlopu tak się dogadał z chłopakami by jak najwięcej zrobili póki nie urodzę a on do mnie z prawdziwym zdziwieniem i tu cytat: "ja myślałem żebyś TY na początku właśnie urodziła a potem.." No tak kurde, może powinnam mu nawet godzinę obiecać a ja myślałam, że po tylu latach to on mnie juz nie zadziwi
Coś czuje, że inicjatywa tarzana nie będzie tym razem ode mnie wychodziła
Pamiętacie mówiłam,że od przyszłego tygodnia ma urlopu 2 tygodnie. No i rozmawiamy na ten temat. Trwa u nas rozbudowa, więc mu proponuje, żeby na początku urlopu tak się dogadał z chłopakami by jak najwięcej zrobili póki nie urodzę a on do mnie z prawdziwym zdziwieniem i tu cytat: "ja myślałem żebyś TY na początku właśnie urodziła a potem.." No tak kurde, może powinnam mu nawet godzinę obiecać a ja myślałam, że po tylu latach to on mnie juz nie zadziwi
Coś czuje, że inicjatywa tarzana nie będzie tym razem ode mnie wychodziła
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Asik no to ekspresowo ja odliczan czas, o 17:30 mam wizyte ale jeszcze musimy pare spraw zalatwic z mezem..
nieufna
Ja wczoraj też robiłam cukinię: podsmazona cebula z kiełbasą i pieczarkami, do tego własnie cukinia i pomidory, można dodać paprykę. I u nas to się zwie leczo
Ja się z synem zawsze dogadam i tu nie chodzi o pieniądze, ale przede wszystkim o formę i sposób załatwienia sprawy i te teksty, że on ma się usamodzielnić .... coś tam jeszcze gadał synowi, ale już młodemu ręce opadły i stwierdził, że nie ma sensu dalej gadać.
Nieufna szkoda nerwów na eks-męża. Niech sobie robi, mówi i myśli co chce... Ważne żebyś z synem mądrze ustaliła co będzie robił z tymi pieniędzmi z alimentów.
Ja się z synem zawsze dogadam i tu nie chodzi o pieniądze, ale przede wszystkim o formę i sposób załatwienia sprawy i te teksty, że on ma się usamodzielnić .... coś tam jeszcze gadał synowi, ale już młodemu ręce opadły i stwierdził, że nie ma sensu dalej gadać.
Lizzy_
hahaha, padłam..."ja myślałem żebyś TY na początku właśnie urodziła a potem.."
Ale mój mąż też, że już bym mogła urodzić, bo on chce iść na urlop... i w ogóle już nie chce gadać do Małego przez brzuch tylko go przytulić. Wszystko spoko, ale żeby to takie łatwe było ja tylko się modlę, by przed terminem urodzić, bo szpital mnie przeraża.
paula_dabro
Dziewczyny jeszcze jedna prośba o radę. W niedziele brat meza ma 18 urodziny i bedzie u nich w domu obiad bedzie kilka osób a moze nawet kilkanaście taki rodzinny obiad. Czy to za wcześnie Zeby jechać tam z 3 tygodniowym niemowlakiem?
Moze dla kogoś głupie pytanie ale to moje pierwsze bobo i nie mam pojęcia czy juz można czy jeszcze sie izolować i ewentualnie do kiedy od takich skupisk ludzi
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Moze dla kogoś głupie pytanie ale to moje pierwsze bobo i nie mam pojęcia czy juz można czy jeszcze sie izolować i ewentualnie do kiedy od takich skupisk ludzi
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama
madziolina_p
Ja 4 dni po porodzie pojechalam na swieta wielkanocne i nie izolowalusmy Michala, ale niektorzy uwazali ze jestesmy lekkomyslni. Mlody mi nigdy nie chorowal oprocz kilku trzydniowek