reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Mąż mnie zastrzelił...
Pamiętacie mówiłam,że od przyszłego tygodnia ma urlopu 2 tygodnie. No i rozmawiamy na ten temat. Trwa u nas rozbudowa, więc mu proponuje, żeby na początku urlopu tak się dogadał z chłopakami by jak najwięcej zrobili póki nie urodzę a on do mnie z prawdziwym zdziwieniem i tu cytat: "ja myślałem żebyś TY na początku właśnie urodziła a potem.." No tak kurde, może powinnam mu nawet godzinę obiecać :D a ja myślałam, że po tylu latach to on mnie juz nie zadziwi:)
Coś czuje, że inicjatywa tarzana nie będzie tym razem ode mnie wychodziła:D

Ja wczoraj też robiłam cukinię: podsmazona cebula z kiełbasą i pieczarkami, do tego własnie cukinia i pomidory, można dodać paprykę. I u nas to się zwie leczo:)

Nieufna szkoda nerwów na eks-męża. Niech sobie robi, mówi i myśli co chce... Ważne żebyś z synem mądrze ustaliła co będzie robił z tymi pieniędzmi z alimentów.

Ja się z synem zawsze dogadam i tu nie chodzi o pieniądze, ale przede wszystkim o formę i sposób załatwienia sprawy i te teksty, że on ma się usamodzielnić .... coś tam jeszcze gadał synowi, ale już młodemu ręce opadły i stwierdził, że nie ma sensu dalej gadać.

"ja myślałem żebyś TY na początku właśnie urodziła a potem.."
hahaha, padłam... :D
Ale mój mąż też, że już bym mogła urodzić, bo on chce iść na urlop... i w ogóle już nie chce gadać do Małego przez brzuch tylko go przytulić. Wszystko spoko, ale żeby to takie łatwe było ;) ja tylko się modlę, by przed terminem urodzić, bo szpital mnie przeraża.

Dziewczyny jeszcze jedna prośba o radę. W niedziele brat meza ma 18 urodziny i bedzie u nich w domu obiad bedzie kilka osób a moze nawet kilkanaście taki rodzinny obiad. Czy to za wcześnie Zeby jechać tam z 3 tygodniowym niemowlakiem?

Moze dla kogoś głupie pytanie ale to moje pierwsze bobo i nie mam pojęcia czy juz można czy jeszcze sie izolować i ewentualnie do kiedy od takich skupisk ludzi :p

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry