reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Iwona35 powinnaś pisać jakieś poradniki;-)

A mój M wczoraj mnie tak wieczorem rozsmieszył-już sobie leżymy, a on mi mówi że jest teraz takim Kopciuszkiem w domu,bo wszystko musi robić co mu każę;-) i wychodzi praktycznie tylko do pracy;-)hahaah;-P

No faktycznie temam teściów popularny jak nie wiem. Moi wporzo, ale jaka synowa tacy teściowie :laugh2: (taki żart, jakby co). Ale myśmy się docieramy już 11 rok a znamy się z grubsza chyba z 15.

Nieufna ten twój eks... to bardzo dobrze że on jest eks.

Agula rozumiem że teraz masę robisz a później rzeźbę:-D? Ja tam tylko masę tworzę;-) ;)

Iwona35 jak wszystko czytam, tak Twojego nie skończyłam artykułu.:hmm:wybacz ale bałam się że w międzyczasie zabiją w dzwony że niedziela i do kościoła:-p. Ale tak serio to nieźle przemyślane.

Iwona35 powinnaś pisać jakieś poradniki;-)

A mój M wczoraj mnie tak wieczorem rozsmieszył-już sobie leżymy, a on mi mówi że jest teraz takim Kopciuszkiem w domu,bo wszystko musi robić co mu każę;-) i wychodzi praktycznie tylko do pracy;-)hahaah;-P
hahhahh nie sądzę:) ale jestem z dużej rodziny więc i róznych relacji tez mam dużo , poza tym troszkę byłam za granicą i pewnie to też ma jakiś wpływ, bo np w Anglii teściowa mojego kolegi który tam się wżenił prawie nigdy nie pilnuje wnuków, jak już to musza dać jej z wyprzedzeniem znać( nawet około tygodniowym) że będą jej potzrebować, bo ona może mieć np czas już zaplanowany na jakieś kółko z koleżankami, na fryzjera, basen etc ( ma już ponad 70 lat) i tam nikogo nie dziwi to,ona ma po prostu swoje życie :) Chyba takie babciowanie na zawołanie to jeszcze tylko u nas w Polsce:) Moja siostra obraziła się na mamę po pierwszym razie, kiedy ta jej odmówiła popilnowania małej z dnia na dzień bo miała zaplanowaną kawę na mieście z koleżanką : "bo spotkania nie można przełożyć, albo wziąć ze sobą Małej??"- ot taka róznica w mentalności:)

No faktycznie temam teściów popularny jak nie wiem. Moi wporzo, ale jaka synowa tacy teściowie :laugh2: (taki żart, jakby co). Ale myśmy się docieramy już 11 rok a znamy się z grubsza chyba z 15.

Nieufna ten twój eks... to bardzo dobrze że on jest eks.

Agula rozumiem że teraz masę robisz a później rzeźbę:-D? Ja tam tylko masę tworzę;-) ;)

Iwona35 jak wszystko czytam, tak Twojego nie skończyłam artykułu.:hmm:wybacz ale bałam się że w międzyczasie zabiją w dzwony że niedziela i do kościoła:-p. Ale tak serio to nieźle przemyślane.
Pisałam, kto chce niech przewija:D i zdziwiłabyś się bo ja nie jestem kościelna:)

reklama
Do góry