reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Needi a orientujesz się ile może trwać wywoływanie jak nic nie rusza?

Julka, trzymaj się, już niedługo będzie wszystko jasne :)

Asia, mój teściu zawsze lepiej traktował szwagra niż męża, nawet jak mówiliśmy jakie imie Mały dostanie, to on pod nosem coś, że szagier cośtam ostatnio zrobił. Gwarantuję, że do dziś nie wie jak będzie miał... Bardzo mi smutno też. Wiem, że nigdy nie będę mogła na niego liczyć w żaden sposób.

Jodełka, bądź silna!

Aaaa i żadnych ciast proszę nie wrzucać, bo ja taki żarłok ostatnio, że chyba idę do sklepu po coś słodkiego :p na wagę to boję się stawać :p

reklama
Właśnie wizytuję szpital :) Pobrali krew i teraz sobie siedzę i czekam na lekarza... kto wie jak długo.
Myślałam, że będę się bardziej stresować, ale jest ok póki co. Całkiem miło w tym szpitalu, co chwila jakaś dziewczyna z maleństwem spaceruje :)

panna_migotka, gratulacje w odpowiednim wątku :) daj znac jak sie po cc czujesz???

Asia28BK tak 02.07 to termin z om, z USG nie wielkie przesunięcie bo na 06.07 z ostatniego USG a na wcześniejszych tez 02.07 wychodziło :oo2: Ciągnie się niemiłosiernie. Oboje już z moim B. chodzimy nerwowi.
Needi, Kamejka czyli cewnik chyba nie unikniony O nie... Needi W dzień terminu porodu będą Ci wywoływać to szybko, u nas zawsze ok tygodnia czekają czy samo coś nie ruszy, chyba że jakieś inne wskazania do szybszego zakończenia ciąży.
Ilejeszcze ja nie dostałam skierowania, pytałam nawet lekarza to powiedział że nie jest potrzebne
Agula2016 no właśnie wiem, że u Ciebie już daleko było i znowu nic- zwariować można z tymi naszymi dzidziolkami. Ale chyba tak przeterminowana jak ja to żadna z tutejszych dziewczyn jeszcze nie jest.
Lila dzięki, miło że ktoś mnie pamięta :blink:

Dziewczyny nie przejmujmy się relacjami w rodzinie, bo widzę że nigdzie nie jest jak być powinno, u mnie tak samo i też mi przykro z tego powodu, ale czasem nic nie możemy zrobić

Dzieki dziewczyny. Juz wiem czemu ostatnio jestem taka nie do zycia.tsh podskoczylo mi do 3,5... normalnie z tym tsh zwariowac mozna ;)
A co ma tsh do nastroju? MoŻe znalazłam usprawiedliwienie dla mnie jako zrzędy.
Needi a orientujesz się ile może trwać wywoływanie jak nic nie rusza?

Julka, trzymaj się, już niedługo będzie wszystko jasne :)

Asia, mój teściu zawsze lepiej traktował szwagra niż męża, nawet jak mówiliśmy jakie imie Mały dostanie, to on pod nosem coś, że szagier cośtam ostatnio zrobił. Gwarantuję, że do dziś nie wie jak będzie miał... Bardzo mi smutno też. Wiem, że nigdy nie będę mogła na niego liczyć w żaden sposób.

Jodełka, bądź silna!

Aaaa i żadnych ciast proszę nie wrzucać, bo ja taki żarłok ostatnio, że chyba idę do sklepu po coś słodkiego :p na wagę to boję się stawać :p
Nie wiem ile ale mi kazał wziąść moje leki i glukometr bo to może kilka dni potrwać.
Asia28BK tak 02.07 to termin z om, z USG nie wielkie przesunięcie bo na 06.07 z ostatniego USG a na wcześniejszych tez 02.07 wychodziło :oo2: Ciągnie się niemiłosiernie. Oboje już z moim B. chodzimy nerwowi.
Needi, Kamejka czyli cewnik chyba nie unikniony O nie... Needi W dzień terminu porodu będą Ci wywoływać to szybko, u nas zawsze ok tygodnia czekają czy samo coś nie ruszy, chyba że jakieś inne wskazania do szybszego zakończenia ciąży.
Ilejeszcze ja nie dostałam skierowania, pytałam nawet lekarza to powiedział że nie jest potrzebne
Agula2016 no właśnie wiem, że u Ciebie już daleko było i znowu nic- zwariować można z tymi naszymi dzidziolkami. Ale chyba tak przeterminowana jak ja to żadna z tutejszych dziewczyn jeszcze nie jest.
Lila dzięki, miło że ktoś mnie pamięta :blink:

Dziewczyny nie przejmujmy się relacjami w rodzinie, bo widzę że nigdzie nie jest jak być powinno, u mnie tak samo i też mi przykro z tego powodu, ale czasem nic nie możemy zrobić
Mój gin nie chce przenoszonej ciąży z cukrzycą

Nedi tsh ma bardzoooo duzo niestesty,wplywa praktycznie na wszystko,glownie samopoczucie, tendencje do tycia, wypadajace wlosy, lamliwe paznokcie itd. 3,5 przy moim hashimoto ( gorna granica u mnie to bylo 1) to juz niedoczynnosc a wiaze sie z tym sennosc, otepienie, a nawet depresyjne myśli. Od dzis juz zwiekszylam dawke i myślę ze pare dni i.sie z tym uporam, przynajmniej mam taka nadzieje :)

Gutka ale robisz smaki! Musi byc pyszna ta tarta!

Jodełka nie stresuj sie, u mnie tez bywa rożnie ale powiem Ci ze odkąd jestem w ciąży bardzo sie wyciszyłam a jestem strasznym nerwusem
Wszystko bedzie dobrze, zobaczysz [emoji8]

Julita wy juz goicie pępuszek a ja tu sie doczekać na moj pępek świata nie mogę [emoji6]

Panna migotka moje gratulacje! Daj znać na drugim wątku jak poszło [emoji5]

Paula dabro myśle ze jak w maju było malowane i jest wywietrzone to chyba nie powinno nic zaszkodzić malemu

Asia przykro ze taki teść "oficjalny"
Ale wiesz u mnie jest podobnie tylko ze ze strony mojego taty, on wogole ma ciężki charakter ale to przykre ze nie potrafi ze mną normalnie pogadac
Najgorsze jest to ze sprawia mu chyba radość dogadywanie i dogryzanie w szczególności mojemu M, od jakiegoś czasu nie potrafią normalnie sie do siebie odezwać [emoji53]

Kurczę mam juz 39tc i nic... Zaczynam sie bać żebym nie musiała mieć wywoływania [emoji29]
I moj "maluch" przybiera teraz na siebie im dłużej ponoszę tym gorzej dla mnie... Ajaj! Kochanie chodź juz do nas!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witajcie!
U mnie wieje od rana i chmurzy się, na szczęście nie jest gorąco :-)

@panna_migotka - jak fajnie, że już po wszystkim! Gratuluję! :-)

@Jodełka - :( :( taaak....rozumiem, że Twój razem z moim lecą na księżyc?? U mnie niezmiennie kłótnie albo ciche dni.

Okropnie mnie wszystko boli, pachwiny, brzuch, żebra, żołądek, kręgosłup.....ciężka ta końcówka....:-( Ja w piatek do lekarza, a jak nic się nie zadzieje to dokładnie za tydzień, 13.07 - szpital..... :(

@Iwona35 - śpisz czy rodzisz??
@nieufna - jak u Ciebie??

Witajcie!
U mnie wieje od rana i chmurzy się, na szczęście nie jest gorąco :-)

@panna_migotka - jak fajnie, że już po wszystkim! Gratuluję! :-)

@Jodełka - :( :( taaak....rozumiem, że Twój razem z moim lecą na księżyc?? U mnie niezmiennie kłótnie albo ciche dni.

Okropnie mnie wszystko boli, pachwiny, brzuch, żebra, żołądek, kręgosłup.....ciężka ta końcówka....:-( Ja w piatek do lekarza, a jak nic się nie zadzieje to dokładnie za tydzień, 13.07 - szpital..... :(

@Iwona35 - śpisz czy rodzisz??
@nieufna - jak u Ciebie??
U mnie tak samo pogoda do niczego.

reklama
Do góry