reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

BasiaJulia ja mam robione usg na kazdej wizycie ale jak bylam ogladac szpital w ktorym mam rodzic to kazali mi przyjeżdżać, tym bardziej ze mały ma owinieta pepowine wokol szyi.

reklama
Ja mam kontrolnie usg co tydzien na wizycie i tak samo ktg kontrolnie co tydzien stawiam sie w klinice. A jak ktg wykaze ze cos sie zaczyna dziac w kierunku porodu to bede czesciej jezdzic. Ide w poniedzialek, ciekawe co bedzie tym bardziej ze chyba wlasnie czop mi odszedl...

Hej dziewczyny..
My po pierwszej nocy w domu [emoji1]

Niestety obawialam sie reakcji mojego dwulatka i mialam racje.. Przywieźliśmy mała, syn zafascynowany calowal ja, tylko mnie odepchnal... Wylam jak glupia.. Pozniej przyszedl bunt i on o wszystko wyl do wieczora..
Dzisiaj juz troche lepiej ale widze ze bedzie ciezko..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
DZięki dziewczyby. Przespalam sie cheile bo wymeczyl mnie ten upał. Maly w zasadzie caly czas sie rusza. Mojego meza to mam ochote zamordowac. On to dopiero panikuje, zamiast mnie wspierac to jest na odwrot. Ja nie wiem jak on przezyje porod. Chyba to ja bede go musiała za reke trzymac

Do góry