reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Witam!

Miałam straszną noc, wszystko mnie bolało, chyba za dużo wczoraj pochodziłam. Dziś u ginekologa byłam autem, nie dałabym rady dojść, a że ja wcale nie jeżdzę to stresa miałam, ale dałam radę i nawet do Złotoryi pojechałam potem, umówić się na cc. 11 lipca mam się stawić, a 12 cc. Mam nadzieję, że wytrwam. Dziś miałam ktg i było ok, następne w poniedziałek i czwartek. Zadyma w tej przychodni dziś przeze mnie była w związku z tym, że dzwoniłam i pytałam o ktg na początku tygodnia i mi pielęgniarki powiedziały, że muszą mieć zlecenie od ginekologa. Ale się wkurzył, że mnie nie przyjęły, że zostawiły, głupio mi było, jak nie wiem, każdą do gabinetu wzywał - MASAKRA!! Ja wiem, z którą rozmawiałam, ale nie powiedziałam, przecież nie chciałam, by miały przechlapane. Ugh!

Julka, mi też mówił dzisiaj, że jest bardzo nisko, co to znaczy? Jak się czujesz?
Agula, współczuję masażu szyjki! Jak tam?
Needi - powodzenia na wizycie!!
Qretka, u mnie też :)
Lizzy, u mnie anestazjolog rozmawia z Tobą dzień przed cc.
Flammie, coś luźnego. Brzuszek mniejszy, ale zostaje przez jakiś czas, zwłaszcza po cc,

Doris, już pewnie po :)

Sylwii i Fazerkam idę gratulować tam, gdzie powinnam.
Lila ty jesteś po cesarkach tak? Mam pytanie. Czy Ciebie również piekło tak bardzo z boku przy wstawaniu w środku od cięcia aż do pachwiny. Takie ciągnięcie straszne w środku? Jestem 7 dni po cc. I dopiero dzisiaj jakby troszkę mniej ale boję się nocy jak dłużej poleze a potem wstać. Masakra jakaś.

reklama
Kkasiulka, Flammie - :) A Ty Flammie, przypomnij kiedy?
Aga - wiesz, że nie pamiętam żadnego takiego bólu? Naprawdę. Hmm...Może to szwy ciągną, co? Jejku, nie mam pojęcia.

20/21 lipiec a ty?

Wmazur niestety tak czasem bywa że nie ma przy nas bliskich. Ale dasz radę. Niezauważysz nawet kiedy się wszystkiego nauczysz. Pisz tutaj, zadawaj pytania, zawsze Ci odpowiemy.

Doris spkojnie bo jeszcze cały dzień przed Tobą. Trzymaj się

Aga fajnie że mała nie traci wagi. Karmisz kp?

Fazerkamm trzymam mocno kciuki
Tak karmię piersią. Przepraszam że tak późno odpisuje ale niezauważyłam tego postu.

Witam!

Iwona, Madziolina
- dziękuję!!!! :*
Doris, zaciskam kciuki!!!!! Powodzenia!!!
Nafoczka, i tak pięknie donosiłaś!!!!!! Gratuluję!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Julka, wody?
Aga, kciuki za wizytę!
BasiaJulia - liczyć mam tym samym sposobem, ale ja i tak trochę po swojemu liczę, te 10 na cały dzień to by było dla mnie za mało :/
Aga, a ile Ty po cc jesteś??
Wmazur, Julka - mam to samo z tą klatką piersiową, nawet nie pomyślałam, że to może z nerwów.
Wmazur - tulę! Pisz z nami, będzie Ci lepiej, wiem co mówię. Nerwy i stres będzie, oby wytrwać, a Ty dasz radę, wszystko się poukłada, buziaki!!

Ruszam do miasta, bo jak ja tak siedzę na tyłku to i jej pewnie w tym brzuchu nie chce się rozrabiać :/

Do potem!
To już 7 dzień po cc.

Lila ty jesteś po cesarkach tak? Mam pytanie. Czy Ciebie również piekło tak bardzo z boku przy wstawaniu w środku od cięcia aż do pachwiny. Takie ciągnięcie straszne w środku? Jestem 7 dni po cc. I dopiero dzisiaj jakby troszkę mniej ale boję się nocy jak dłużej poleze a potem wstać. Masakra jakaś.

Tez tak mialam, dopiero po 2 tyg zaczęło odpuszczać. Kazde wstanie do pozycji prostej to dla mnie byl masakryczny ból, pozniej juz lepiej.

reklama
Do góry