reklama
Gwiazda_237
Fanka BB :)
Paula głową di góry Nieb płacz ja wczoraj tak miałam Wlacza ci się baby blus a dziecko ti czuje uspokuj się dużo ci da My też jeszcze w szpitalu a myśleliśmy ze juz w domu będziemy od wczoraj
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja za to dziś non stop mdłości i biegunka...brzuch boli, skurcze są jakieś. Zobaczymy Boję się, ale trzeba wziąć się w kupę.
Paula- będzie dobrze, musisz myśleć pozytywnie dla dzidziusia
Julka- u mnie ktg 30-40min
Fazerka- muszą Ci wywołać czy mogą zrobić cc????
Lila- jak Twoje ktg??? Kiedy teraz idziesz???
Gwiazda- jak się czujesz????
Paula- będzie dobrze, musisz myśleć pozytywnie dla dzidziusia
Julka- u mnie ktg 30-40min
Fazerka- muszą Ci wywołać czy mogą zrobić cc????
Lila- jak Twoje ktg??? Kiedy teraz idziesz???
Gwiazda- jak się czujesz????
Gwiazda_237
Agula dziś juz lepiej jeśli chodzi o moją psychikę czekam na czwartek rano z utęsknieniem i modlitwa żeby wyjść do domu i usłyszeć ze wszystko ok Ale jest lepiej niż gorzej
Julka89.89
Cudzie trwaj..
U mnie dzis zero skurczy, zero boli. Balam sie ze urodze wczesniej a teraz cisza no ale niech tak zostanie do terminu cc
gutka
Paula - głęboki wdech weź zanim podejdziesz do malucha. On to czuję. Jesteś wspaniała matką, robisz co możesz, a przez zoltaczke musicie przejść. Już niedługo!
Fazerkam - powodzenia jutro! Przynajmniej wiesz, że to już :-) dasz radę, trzymam kciuki
Ja myślałam wczoraj, że urodze. Cały dzień miałam bóle jak na okres i skurcze. I mdłości. A dzisiaj nic. Trochę tylko ciągną pachwiny i krocze się rozciąga. Ech! Jeszcze do soboty muszę wytrzymać, to będzie 37 tc skończone. No i na szczęście w czwartek mam wizytę na patologii, więc zrobią usg i będę wiedzieć, co i jak. Ale wrzucaj się poważnie zestresowalam! Przeczytałam chyba cały internet :-)
Fazerkam - powodzenia jutro! Przynajmniej wiesz, że to już :-) dasz radę, trzymam kciuki
Ja myślałam wczoraj, że urodze. Cały dzień miałam bóle jak na okres i skurcze. I mdłości. A dzisiaj nic. Trochę tylko ciągną pachwiny i krocze się rozciąga. Ech! Jeszcze do soboty muszę wytrzymać, to będzie 37 tc skończone. No i na szczęście w czwartek mam wizytę na patologii, więc zrobią usg i będę wiedzieć, co i jak. Ale wrzucaj się poważnie zestresowalam! Przeczytałam chyba cały internet :-)
Julka89.89 u mnie ktg trwa ok 30 min, nie wiem czemu u Ciebie aż tyle. Może to od sprzętu też zależy.
Jak tam, mężowi udało się z piesiulem do wterynarza podjechać?
paula_dabro bądź silna! Bez tekstów że się nie nadajesz na matkę proszę mi tutaj Przecież martwisz się o dzieciątko i chcesz dla niego jak najlepiej a to właśnie oznacza bycie dobrą matką! Naciskaj na położne żeby Ci dały rady przy karmieniu. Od tego są! Bo rozumiem że karmisz piersią?
Dziewczyny ale macie sny haha, jedna lepszy od drugiej
Mnie zaczął dziś ogarniać stres jak sobie uświadomiłam jak to już blisko... Że jak dostanę dzieciaczka to nie będę się umiała nim zajać Że nie będę umiała pieluszki zmienić, nakarmić, nie będę wiedziała co zrobić jak mu się uleje... Nie mam żadnego doświadczenia i zaczynam się trochę tym stresować...
Jak tam, mężowi udało się z piesiulem do wterynarza podjechać?
paula_dabro bądź silna! Bez tekstów że się nie nadajesz na matkę proszę mi tutaj Przecież martwisz się o dzieciątko i chcesz dla niego jak najlepiej a to właśnie oznacza bycie dobrą matką! Naciskaj na położne żeby Ci dały rady przy karmieniu. Od tego są! Bo rozumiem że karmisz piersią?
Dziewczyny ale macie sny haha, jedna lepszy od drugiej
Mnie zaczął dziś ogarniać stres jak sobie uświadomiłam jak to już blisko... Że jak dostanę dzieciaczka to nie będę się umiała nim zajać Że nie będę umiała pieluszki zmienić, nakarmić, nie będę wiedziała co zrobić jak mu się uleje... Nie mam żadnego doświadczenia i zaczynam się trochę tym stresować...
reklama
LuckyJuly2016
Ruda co za sen! [emoji28][emoji108]
Rozbawiłaś mnie [emoji6]
Mnie tez czasem drętwieją ręce, w nocy
U mnie noc była koszmarna, od 1 do prawie 4 miałam skurcze pózniej juz cieżko było zasnąć, cos czuje ze dzis moze byc podobnie [emoji52]
Juz bym wolała zeby sie rozkręciły na maxa a nie takie męczenie co noc
Julka ja ktg miałam zawsze po ok 45 minut
Bodziaki mam z długimi i krótkimi rękawami
Nie chciałam sie obkupywac dużo w te małe rozmiary a myśle ze i rodzina/znajomi cos podarują
BasiaJulia no no Channing Tatum... [emoji28][emoji106]
Nieufna u mnie tez noce samotne, postawiłam rodziców na straży w razie "w".
A Ty masz kogoś zeby Cie zawiózł jesli męża nie bedzie?
O kurczę to spora dziewczynka u Sylwi [emoji16]
Oby cc poszło pomyślnie!
Paula, nie wolno Ci tak mowić ze nie nadajesz sie na matkę!
Przestań płakać, wez sie w garść i nastaw sie pozytywnie, dzidzia wyczuwa ze ty dołka masz! Uszy do góry kochana! Trzymam za was kciuki! [emoji5]
Ruda jak galaretowate to z tego co tu juz było pisane to chyba czop
U mnie ani widu ani słychu czopa, nawet Tarzan nie pomógł [emoji849]
A juz bym chciała bo cieżko
I rozstępy mi sie zrobiły na udach i tyłku [emoji24] a myślałam ze juz mnie nie dopadną skoro do tej pory nie miałam [emoji20]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Rozbawiłaś mnie [emoji6]
Mnie tez czasem drętwieją ręce, w nocy
U mnie noc była koszmarna, od 1 do prawie 4 miałam skurcze pózniej juz cieżko było zasnąć, cos czuje ze dzis moze byc podobnie [emoji52]
Juz bym wolała zeby sie rozkręciły na maxa a nie takie męczenie co noc
Julka ja ktg miałam zawsze po ok 45 minut
Bodziaki mam z długimi i krótkimi rękawami
Nie chciałam sie obkupywac dużo w te małe rozmiary a myśle ze i rodzina/znajomi cos podarują
BasiaJulia no no Channing Tatum... [emoji28][emoji106]
Nieufna u mnie tez noce samotne, postawiłam rodziców na straży w razie "w".
A Ty masz kogoś zeby Cie zawiózł jesli męża nie bedzie?
O kurczę to spora dziewczynka u Sylwi [emoji16]
Oby cc poszło pomyślnie!
Paula, nie wolno Ci tak mowić ze nie nadajesz sie na matkę!
Przestań płakać, wez sie w garść i nastaw sie pozytywnie, dzidzia wyczuwa ze ty dołka masz! Uszy do góry kochana! Trzymam za was kciuki! [emoji5]
Ruda jak galaretowate to z tego co tu juz było pisane to chyba czop
U mnie ani widu ani słychu czopa, nawet Tarzan nie pomógł [emoji849]
A juz bym chciała bo cieżko
I rozstępy mi sie zrobiły na udach i tyłku [emoji24] a myślałam ze juz mnie nie dopadną skoro do tej pory nie miałam [emoji20]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app