reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Tak :) myślałam, że to jakieś naciąganie, ale dostałam to raczej prawda i wysyłają :D pokazuję foty :D

Paula- ja na wagę już nie wchodzę +13kg a mamy kwiecień :/ nie mam pojęcia od czego, nie wierzę że jedzenie na to wpływa, bo nie jem dziwnych rzeczy. Co do zakupów to też jeszcze mam trochę :( niby drobnica a kasy jak lodu.
superr..na pewno sie przyda:)

Sposobów na pchnięcie chyba nie ma ale wiem że paradoksalnie należy pić dużo wody.
O kurde, jeszcze więcej? Mąż się ze mnie śmieje, że nie nadąża wyrzucać butelek za mną :p Ja tak 1,5-2 butelki wody dziennie wypijam... Może za dużo?:p

My w czwartek na większe wózkowo-fotelikowe zakupy. Może łóżeczko, zobaczymy :) Jutro sama wychodzę na ciuszki :D bo ja to lubię obejrzeć, pomyśleć, wybrać, a zakupy z moim mężem to wejść, zobaczyć, ładne-kupić, nieładne-odłożyć i zapomnieć :p

A dziś na obiadek gołąbki, uwielbiam! Wczoraj już mieliśmy i się objadłam, a mały jak fikał po gołąbkach :D:D A dzisiaj będą jeszcze lepsze. Jutro to by całkiem super były, ale niestety nie zostaną :p

Wózek praktycznie od początku chcieliśmy nowy. To nasze pierwsze dziecko i gdzieś tam w przyszłości, raczej bliższej niż dalekiej planujemy drugie, więc kupić używany teraz i później to lepiej nowy dla pierwszego. Ludzie też różnie dbają. Jeden zadba i sprzeda jak nowy, inny niszczy, niestety.

dziewczyny coraz bliżej porodu:) 83 dni nie no az sie nie chce wierzycccccccc?
O kurde, jeszcze więcej? Mąż się ze mnie śmieje, że nie nadąża wyrzucać butelek za mną :p Ja tak 1,5-2 butelki wody dziennie wypijam... Może za dużo?:p

My w czwartek na większe wózkowo-fotelikowe zakupy. Może łóżeczko, zobaczymy :) Jutro sama wychodzę na ciuszki :D bo ja to lubię obejrzeć, pomyśleć, wybrać, a zakupy z moim mężem to wejść, zobaczyć, ładne-kupić, nieładne-odłożyć i zapomnieć :p

A dziś na obiadek gołąbki, uwielbiam! Wczoraj już mieliśmy i się objadłam, a mały jak fikał po gołąbkach :D:D A dzisiaj będą jeszcze lepsze. Jutro to by całkiem super były, ale niestety nie zostaną :p

Wózek praktycznie od początku chcieliśmy nowy. To nasze pierwsze dziecko i gdzieś tam w przyszłości, raczej bliższej niż dalekiej planujemy drugie, więc kupić używany teraz i później to lepiej nowy dla pierwszego. Ludzie też różnie dbają. Jeden zadba i sprzeda jak nowy, inny niszczy, niestety.
wowwww az tyle wodyyy superrr powinno sie pic duzo w ciazy za mna chodzi maz i przypomina wodaaa wodaaaa pilas wode...staram sie o tym pamietac ale czasem zapominam;)

co do zakupów to muszę jeszcze kupić:
-parę bodziaszkow rozmiar nie wiem mam 4 body rozmiar 56 i z 7 par 62 no i pajacyk mam jeden 56 wiec dokupie jeszcze z 2 ale nie wiem jaki rozmiar...hmmmmmmm
-kocyk letni i cieplejszy
-wanienkę
-łóżeczko
-przewijak
-wózek
-mebelki
-kosmetyki

Witam poniedziałkowo.
U mnie bez zmian, musiałam jechać na badania i wróciłam z płaczem, chodzenie sprawia mi taki ból, że wyję :(
Pogoda piękna a mnie czeka siedzenie w domu. Mam nadzieję, że to przejdzie, bo jak nie .....

Mi do porodu zostało 82 dni, do donoszonej 68, muszę wytrzymac.
Bardzo Ci współczuję [emoji17]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
wiesz co ja czarne tez mam a takiego po prostu materialu i jest wszystko okkkk na prawde dobrze mi sie je nosi ale skusilam sie na jeansy po prostu i farbuja byla taka etykietka przy cenie ze moga farbowac wiec przy kasie sie zapytalam czy bardzo pan mi powiedzial ze beda na pewno farbowac...ale wystarczy zamoczyc w zimnej wodzie i bedzie ok tak zrobilam to tyle farby poszlo ze szokkkkkkkkkk no wiec myslalam ze sie wyplukala juz ale wczoraj rozbieram sie patrze a mam granatowe nogi. No masakra.....

Do góry