reklama
Kaya <3 ładnie!
Dziewczyny..pytanie z innej beczki (teraz ja ) jak to jest z tymi kilogramami po ciąży? Naczytałam się, że nie można przez 3 mies po ciąży ćwiczyć, że brzuchol może być duży jakiś czas...jak to jest???
Mój mąż chodzi za mną i non stop mi mówi, że jestem ogromnym, dużym chomikiem! ja do niego na to "czy widziałeś chudą babę w ciąży" on na to, że tak. Czuję się jakbym była jakaś brzydka rozstępy wyjdą pewnie lada dzień.
Dziewczyny..pytanie z innej beczki (teraz ja ) jak to jest z tymi kilogramami po ciąży? Naczytałam się, że nie można przez 3 mies po ciąży ćwiczyć, że brzuchol może być duży jakiś czas...jak to jest???
Mój mąż chodzi za mną i non stop mi mówi, że jestem ogromnym, dużym chomikiem! ja do niego na to "czy widziałeś chudą babę w ciąży" on na to, że tak. Czuję się jakbym była jakaś brzydka rozstępy wyjdą pewnie lada dzień.
U mnie wydzieliny dużo dużo dużo...ale ja to mam krążek to normalne. Ale jest biaława albo lekko kremowa...jak po luteinie...albo w drugiej części cyklu przed okresem.tylko ilości ogromne.
U nas Laura miała być w razie dwóch dziewczynek a ze będzie para to Został Filip. No chyba ze mu fifolek zniknie jeszcze i zrobi się z niego siostra dla Hani
U nas Laura miała być w razie dwóch dziewczynek a ze będzie para to Został Filip. No chyba ze mu fifolek zniknie jeszcze i zrobi się z niego siostra dla Hani
margerrita
Fanka BB :)
u nas Roza
nieufna
Fanka BB :)
Sama stwierdzisz czy jedteś gotowa do ćwiczeń. Aczkolwiek ok 6 tyg chyba trwa obkurczanie się macicy, pewna nie jestem. Na pewno nie można za szybko, żeby krwotoku nie dostać. Co do męża...... jak czytam co piszesz to mam wrażenie, że, przepraszam, albo jest złośliwy, bo ma jakiś problem i się na Tobie wyżywa albo uczucia do Ciebie są tylko jemu znane. Mój uwielbia moje krągłości hihiKaya <3 ładnie!
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Agula ja jak staraliśmy się o dziecko to uważałam ze wszystkie kobiety w ciazy są takie piękne i cudowne i seksowne. ja teraz tak nie patrzę na siebie niestety. nie wiem czemu tak jest bo nie przytylam dużo w zasadzie tylko 2 kg. i nie kwestia tego brzucha bo go kocham i uwielbiam nad życie ale nie widzę siebie atrakcyjnej. głupie nie? ja to w ogóle jestem głupia
Mam wrazenie, że to właśnie jakieś złośliwości. Fakt, że zawsze miałam figurę, ale kurcze to CIĄŻA. Każda z nas inaczej się zmienia. Nadal tak samo dbam o siebie, włosy, makijaże, ale logiczne, że wygodniej mi w innych ciuchach i nie wejdę w swoje :/ albo buta na obcasie. Co do tycia też uważam, że nie jem wielkich ilości a przytyłam 10kg. Moim zdaniem nie widać oprócz brzucha i wiadomo twarz bardziej okrągła. Zaczynałam z wagą 47kg.
Myślę, że mój mąż nie rozumie że tycie nie jest od JEDZENIA. On uważa, że siedzę i tyyyyyleee jem. Nerwa mam.
Myślę, że mój mąż nie rozumie że tycie nie jest od JEDZENIA. On uważa, że siedzę i tyyyyyleee jem. Nerwa mam.
reklama