reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

I ja się witam piątkowo.
U nas pogoda jest tak beznadziejna, że nie chce mi się nawet do sklepu wyjść. Zawiozłam Małą do przedszkola i siedzę przed laptopem. Mokro, szaro, zimno i buro!!!! JA CHCĘ WIOSNĘ I MAJ!!!!!!

Mój Maluch dziś mniej aktywny, pewnie śpi sobie, nrzuch też mniej mi twardnieje. Może uda mi się jakoś dotrwać do wizyty jeszcze te 10 dni bez niespodziewanych wizyt na IP.
Ja się już po prostu stresuję czy wszystko jest dobrze, wizytę miałam prawie 3 tyg temu, to tak dawno!
Czy Wam tez się tak czas dłuży pomiędzy wizytami?

reklama
Co do kopania, to jak leżę na boku to Mały kopie mnie czasami baaardzo nisko, gdzies w pachwiny, natmiast jak położę się na placach to przy pępku a czasami nawet wyżej

Dziewczynki, tez zauwazacie co moze bardziej smakowac waszym dzieciom a co mniej? :) teoretycznie wierciuchy powinny sie wiercic po slodkim- ja moge zjesc cala czekolade i moja ta nie rusza, aaaale jak zjem obiadek, jakas szyneczke czy inne miesko to lata jak szalona :D po tatusiu chyba lubi konkrety :)
ahhahah no cos w tym jest:)ja tak mam jak leze i jem lody jak juz skoncze to w brzuchu jest impreza normalnie az sie smieje z tego chyba tak bardzo lubi lody jak mamusia:)jak zjem np jakis dobry konkretny obiadek tego sie pozniej rusza...bardzoooo i po rybie:) moja kochana jak ja ja kocham:)

Co do kopania, to jak leżę na boku to Mały kopie mnie czasami baaardzo nisko, gdzies w pachwiny, natmiast jak położę się na placach to przy pępku a czasami nawet wyżej
ja jak leze na plecach i mam ugiete nogi to kopie...a jak na boku to malooooo na prawde malo...wczoraj np bardzo malo kopala moze odpoczywala;)moze spala;)nie wiadomo:) na pewno nie licze teraz ruchow a wy?

witajcie w piateczekkkk:)

ale pogoda sluchajcie ale pociesze Was za 2 tygodnie bedzie cieplo:)wiem to ze sprawdzinych zrodel:)

Dziewczyny a jak z Waszymi piersiami? ROsna bardzooo czy tak normalnie sa nabrzmiale? One caly czas chyba rosna i do konca beda rosnac tak?Bo caly czas sie zbiera mleko...

Moj Franek kopie po konkretnym obiadku wczoraj tak dawał czadu ze byłam w szoku, po słodkim juz mniej ale uwielbia śliwki z Lidla tylko zjem i za chwile imprezka :D

Moje piersi sa ogrooooomne, zawsze miałam duże ale teraz jak na nie patrzę to sie boje ze sie urwą takie sa wielkie, sutki to samo :( masakra...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

agnesdem moje wogole nie rosna i nie bola. maz mowi ze sa okraglejsze i takie jakby spuchniete, w staniku widac ze miejsca brak (a czesem odstawaly) aczkolwiek wiekszych zmian nie zauwazam.

wiecie co ide po jakas bulke slodka do piekarni tak mnie naszlo....:) hmm co do piersi to mi tez jakby spuchly ale jakos uciaz;liwe nie sa..no kazdego dnia sie zbiera tam pokarm do porodu mamy jeszcze duzo czasu wiec pewnie jeszcze urosna..

witam
cycki ...hehhe większe i cięzkie ,obstawione zyłkami i ciepłe ...heheh dopiero później bedą bomby zegarowe
Dziś leniwy dzień znowu,tyle dobrze że jakoś energia wróciła....
I czas pomału pakować się do domciu.

Ostatnia edycja:
reklama
wiecie co ide po jakas bulke slodka do piekarni tak mnie naszlo....:) hmm co do piersi to mi tez jakby spuchly ale jakos uciaz;liwe nie sa..no kazdego dnia sie zbiera tam pokarm do porodu mamy jeszcze duzo czasu wiec pewnie jeszcze urosna..
Ja wlasnie zjadłam bułeczkę z Lidla truskawkowa fantazja mniam mniam :-)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry