reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Malinka super ze mały odzyskał energię. Nieufna dlaczego tak źle? Staraj się uspokoić bo ja jak na IP wjechała z ciśnieniem 150\90 co ja z reguły mam max 100 to lekarz mi zwrócił uwagę że dziecku krzywdę robię. Olcia ja jeszcze zostaje. Nie wiem do kiedy. Na razie litry krwi oddaje

Nieufna, współczuję samopoczucia. Ale ciążą niestety rządzi się swoimi prawami i hormony dają popalić.

Olcia9250, super, że wychodzisz :-) Dobrze, że z takimi dobrymi wynikami..

Sarka, ja walczyłam prawie dwa tygodnie z gardłem właśnie takimi domowymi sposobami. Te naturalne metody raczej potrzebują chwili żeby zadziałać, więc szybko się nie poddawaj.

Kamcia, współczuję zatok :-( masakra..

Witam , zaczynam 20 tc ;) jeszcze 18 tv i rodzimy; )

Ola to tydzień zacznie się fajnir ze juz do domu do córki ;)

Iwona trzymam za ciebie kciuki :*

Reszcie wizytujacych udanych wizyt i trzymam kciuki :*

Malinka super ze mały odzyskał energię. Nieufna dlaczego tak źle? Staraj się uspokoić bo ja jak na IP wjechała z ciśnieniem 150\90 co ja z reguły mam max 100 to lekarz mi zwrócił uwagę że dziecku krzywdę robię. Olcia ja jeszcze zostaje. Nie wiem do kiedy. Na razie litry krwi oddaje

Wiem, że szkodzę małej i to mnie jeszcze bardziej dołuje :(
Mam dziwne bóle po prawej stronie pachwiny i nie wiem czy to jelita czy coś innego.
Mam małe problemy w domu, do tego na tym forum co pisałam cały czas po mnie jadą. No tak, bo kot jest najważniejszy, człowiek się nie liczy. Szkoda gadać.

reklama
Do góry