reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Mendoza813 to nie mąż .Maz to już przeszłość ale całe życie miałam pod gorke .Teraz jestem z moim A ponad 1.5 roku i jest narazie ok ale on zawsze był inny niż mój były więc wiem jak wy to odczuwacie

reklama
Iwonka trzymam kciuki :* daj znac co sie dzieje, przytulam kochana bedzie dobrze :-*

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

A teściowa mam nadzieję niezadowolona bo nie powiedziieiscie wcześniej?
Nie, ona twierdzi, że już ma za dużo wnuków i nie chce więcej. Już kiedyś opisywalam o co chodzi... Do tego twierdzi, że jak mamy konflikt to powinno być minimum 5lat różnicy a to, że zaszlam w ciążę rok po poronieniu to już przesada. Oj dużo by pisać na nasz temat.

Dziewczyny co myślicie o nacinaniu krocza? Jakie macie doświadczenia?
Powiem ci szczerze, że dla mnie to było zbawienie. Miałam chyba z 10 partych i ni hu hu za cholere nie chciała główka przejść. Położna mnie naciela bo zaczelam pękać i po 2 partych emilka już była z nami :) Ciela na żywca (jedyny raz kiedy krzyknęłam), ale oplacalo się wytrwać ten ból :)

Cześć!

Olcia, co za baba!! Porażka jakaś! Współczuję! Dobrze, że wszystko w porządku! I gratuluję Synka! :) I kopniaków!
Hope kochana, jak mnie dobrze rozumiesz!!! Wiesz więc jak jest. A Arek właśnie pizzę zrobił...
Daria, ja jednego dnia czuję dużo miziania, a drugiego echo. Kilka razy zaledwie. Wciąż czekam na kopniaki! Ręką ani razu jeszcze nie poczułam!
Papagena, mnie się włosy pokręciły z Mikołajem w ciąży, gdzie wcześniej miałam proste :) I jak miałam proste to chciałam kręcone, teraz znowu chciałabym proste :rofl:
Venicee - dziękuję :* Mam nadzieję, że to to :)
Fazerkam, mam tak samo, nic mi się nie chce...
Dżudka - to się cieszę razem z Tobą!! :)
Pauladabro - gratuluję!!
Julka - sukieneczka śliczna! Według mnie się nadaje.
Dżoana - witaj!
Patuska - jednak parka??? Ale fajnie! Super! GRATKI!! :)
Kamcia - dobrze, że macie to już za sobą :)
Alinko - witaj!
Lizzy - ja po cc szybko do siebie doszłam, jeszcze szwy miałam, a już po Mikiego do przedszkola goniłam, nie byłam zgięta w pół, naprawdę dobrze było, dlatego tak się boję porodu naturalnego...Lewatywa nic takiego, potem chociaż stresa nie ma :)
Nedi - tulę!!!!
Iwona - trzymaj się! Oby wszystko było dobrze!!!!!

Jejku, tyle Was w szpitalach :(
Ściskam, buziaki!

reklama
Iwona bedzie dobrze, trzymam kciuki.
Alinka witaj!!
Olcia super ze wyniki dobre, w koncu doczekalas sie kopniaczkow.
Sarka duzo zdrowka.
Kamcia wspolczuje takiej tesciowej, ale jak to sie mowi tesciowa nie rodzina

Do góry