reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Iwonaimaja, mój mąż też dziś na meczu był;)
A co do samopoczucia, to mówili w radio,.że ciśnienie skacze strasznie, więc może stąd to złe samopoczucie u nas...

Hej dziewczyny,
Olcia dobrze ze wszystko z dzidzia okej, lepiej pobyc na obserwacji, bedziesz spokojniejsza :)

Julka ja uważam ze najważniejsze abyś dobrze czuła sie w tej sukience, musi byc Ci wygodnie, a sukieneczka jak najbardziej nadaje sie wg mnie.
A ruchami nie ma co się stresować, sama dzisiaj nic nie czułam cały dzien dopiero wieczorem po kolacji mój malutki się odezwal :p

Paula_dabro Ja nie dawno rowniez podpisalam umowe kredytowa wiec wiem jaka to radość :D Gratki :)

Venice ja istatnio mam spore upławy ale czytałam ze na tym etapie ciąży to normalne ale staram się nie nakrecac ze to wody plodowe.. moze lepiej rzeczywiscie kupić sobie taki paseczek dla świętego spokoju..

Julka jakiego masz romantycznego narzeczonego!!! Niech mu już zostanie tak na dluuugo;). Co do sukienki mi się podoba Lubie takie ale najważniejsze aby Ci się podobała to jest Twój dzień i nikim się nie przyjmuj ;))

Malinowa i Lila nie wiem o co chodzi z tymi włosami ale zanim rozczesze moje włosy mija z 10 minut i boli...; ( powiem Wam że boje się tych 3 ostatnich miesięcy bo chyba utyje jak świnka. ..;( mój mąż juz teraz do mnie mówi "klocuszek" albo "dwupak" niby spoko, niby się nie obrazam ale w głowie mam...:( Oczywiście mąż mówi to w zatraca, jak mnie przytula czy coś ale jednak mi to zostaje :(

agnesdem gratuluję wizyty ;))

dariazgr znam firmę la Roche ma naprawdę dobre kosmetyki uwielbiam :) ja bardzo lubię róż z tej firmy;)

Olcia najważniejsze że wszytsko ;)) Gratuluję Synusia :)

Lizzy tak tak;) musze i ja skoczyć do fryzjera!!!! Zazdroszczę odrobiny czasu do siebie ;)) Najważniejsze że mąż zauważył zmiane;))

Paula gratuluję kredytu;) Ty kobieto się tak nie ciesz będziesz to "problem" tylko jakieś 30 lat:) zdążycie się wprowadzić przed narodzeniem malucha?;)

Patuska super grautuje parki;) ale fajnie ;)

Kamcia ale Ty masz głupia teściowa. ... ;)) ale jej musiało skoczyć ciśnienie .. dla mnie to wariatka jak można nie cieszyć się ze rodzinka się powiększy. ..

Mnie o rana meczy suchy mocny kaszel ratuje się stropem z mleczu ale nici .. ;( kaszel mam mocny do tego czuje ze trochę łamie mnie w kościach. ..; ( mam nadzieje ze się nie rozchoruje;( wszystkim kobitkom milutkiej soboty i niedzieli;)) i oby mężowie nas rozpieszczali;)

Teściowa tradycyjnie dowiedziała się w tłusty czwartek. Tym razem Tomek zażartował "Kamila od rana zjadła już tyle pączków, że aż jej brzuch urósł" i podsunął zdjęcie USG. Teściowa nie była zadowolona, nawet nie chciała spojrzeć na to zdjęcie a teść cieszył się, że jego podejrzenia się sprawdziły bo już od świąt się domyślał jak nie chciałam wina pić z dziewczynami. Ogólnie doszło do nas, że moja ciąża to tajemnica poliszynela i tylko teściowa tak na prawdę do końca nic nie wiedziała ;p
A teściowa mam nadzieję niezadowolona bo nie powiedziieiscie wcześniej?

Witam u nas dużo śniegu nasypalo ale pewnie się roztopi bo dzisiaj ma być 9 stopni

Lizzy my zawsze chodzimy razem na mecze moja Majka z racji tego że gra w piłkę to często na stadionie wyprowadza zawodników na meczu otwarcia tez wyprowadzala

witajcie. nie śpię od 7 juz. mały mnie dalej nie kopie wiec użyłam detektora i wydaje się że wszystko ok, brakuje mi tych jego kopniaków :(

reklama
Hejka,

Sarka - wiem ze to pętla na szyi przez 30 lat, ale juz od 5 lat cos wynajmujemy i płacimy prawie tyle co rata kredytu wiec jakoś bardzo mnie to nie przeraza. Wiem ze moze byc rożnie ale jestem dobrej myśli :-)) z wykończeniem mam nadzieje ze zdążymy, raczej musimy ;) juz sie nie moge doczekać aż będziemy sobie urządzać nasze własne miejsce na ziemi :)

Cos dzisiaj spac nie mogłam, budziłam sie chyba ze 20 razy wałkowalam z boku na bok i ta myśl o weekendzie u kochanych tesciow...no cóż jak mus to mus ;)

Miłego dnia Mamusie :*

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry