reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Powidzcie dziewczyny jak spędzacie czas w ciąży? Co robicie? Ja jestem trochę zasiedziała, bo przed dość aktywnie żyłam a teraz wiekszość rzeczy które lubiłam jest zakazana... rower, tenis, snowboard.Basen u mnie odpada... dręczą mnie infekcje.Może jest jakaś mamusia z okolic Gdyni?
Czemu rower odpada?
Witaj :-)

reklama
Kamcia, to teściowa już wie? Jak zareagowała na ciążę, bo chyba gdzieś przeoczyłam:zawstydzona/y:

Teściowa tradycyjnie dowiedziała się w tłusty czwartek. Tym razem Tomek zażartował "Kamila od rana zjadła już tyle pączków, że aż jej brzuch urósł" i podsunął zdjęcie USG. Teściowa nie była zadowolona, nawet nie chciała spojrzeć na to zdjęcie a teść cieszył się, że jego podejrzenia się sprawdziły bo już od świąt się domyślał jak nie chciałam wina pić z dziewczynami. Ogólnie doszło do nas, że moja ciąża to tajemnica poliszynela i tylko teściowa tak na prawdę do końca nic nie wiedziała ;p

Julka sliczna sukienka ,do tego ładne buciki fryz i super zestaw !
Kamcia a pierniczyc to że nie zadowolona ...nie dogodzisz wszystkim .
Któraś pytała jak z wodami sączącymi jest ....no leje się po trochu ...słodko pachną .Można je wykryć na pomoca specjanych pasków-ale sa drogie ,zwykły papaierek lakmusowy też wyłapie pH -wtedy barwi sie na każdy odcień niebieskiego....noi tańsze są zdecydowanie, są też wkładki do tego służace ale cholernie drogie....
Ja cos do d.. się czuję :(

czytałam i potwierdzili, że rower nie... tenis tez nie... snowboard to już całkiem....
dobrze, że do was zajrzałam ;-)
Ja lekarza pytalam o rower i powiedzial ze jezeli sie ciaza rozwija bez powiklan to rower nawet jest wskazany .. powiem wam ze jak sloneczko wychodzi to i ja sobie jezdze i czuje sie super! Tylko rower najlepsza damka zeby kierownica byla wyzej zeby brzucha nie uciskac

Cześć Dżoana :)
Mi lekarz zabronił roweru, ale zabronił mi niemal wszystkiego, więc nie traktowałabym tego jako wyrocznię ;) Mam zielone światło na jogę, pilates, spacery. Najbardziej nie mogę odżałować nart...
Niestety siedzenie w domu sprzyja mojemu niewyżyciu kulinarnemu, coś gotuję albo piekę dla zabicia czasu i potem niestety - zjadam.

Julka sukienka ladna ale na poprawiny bym poszukala cos innego, no ale to moje zdanie.

Chyba cos faktycznie z cisnieniem bo dzis leb mo pekal musialam tabletki wziasc, do tego dzis krew z nosa leciala i co chce wysmarkac nos to krew leci. Chce juz cieplo.

My niedawno wróciliśmy mąż nas zabrał na hokej
Fasolka dzisiaj szaleje w brzuchu mam nadzieję że tak już zostanie i ruchy będę mocno czuła

A ja znowu dziś czuje ruchy dużo słabiej. tylko takie delikatne i jest ich naprawdę mało. zaczynam schizowac trochę bo wczoraj to były mocne kopniaki.

reklama
Do góry