reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny powiedzcie mi czy uważacie że wypada pani mlodej na poprawiny ubrać taka sukienkę czy raczej za mało elegancka..

Julka sukienka jest naprawdę bardzo ładna, ale wg mnie bardziej na niedzielę niż własne poprawiny. Na pewno będziesz w niej ładnie wyglądać, ale ja chyba bym się jeszcze rozejrzała. Ale to też zależy, gdzie będą poprawiny, czy to jakaś elegancka sala, restauracja czy coś mniej zobowiązującego.. No i na pewnie jeszcze mogłabyś ją włożyć..

reklama
Julka sukienka piękna!

Olcik- najważniejsze, że jsteś pod opieką! trzymam kciuki.

A co do bólu głowy to u mnie też dziś jakoś cieżko....

Julka z tym bólem głowy to coś jest w pogodzie chyba bo mnie też boli, a jak jechałam pó córkę to już wogóle tak mnie rozbolała że szok, jeszcze ta okropna pogoda, tak nie lubie prowadzić jak leje deszcz.
Teraz poleżałam i ciut ucichło...ale czuje jeszcze ćmienie...
Hej.Jestem nowa i też lipiec 2016.Wczoraj leżałam plackiem przez ból głowy.Na szczęscie dziś jest lepiej

Powidzcie dziewczyny jak spędzacie czas w ciąży? Co robicie? Ja jestem trochę zasiedziała, bo przed dość aktywnie żyłam a teraz wiekszość rzeczy które lubiłam jest zakazana... rower, tenis, snowboard.Basen u mnie odpada... dręczą mnie infekcje.Może jest jakaś mamusia z okolic Gdyni?

Ból głowy to wina ciśnienia. Pogoda jest do dupy.

Dzoana ja większość czasu spędzam leżąc. Takie zalecenia. TV internet książki. Jakieś filmy.

f2w3kw7ihyqz70ec.png

patuska... ja dostaję korby... trochę kicham ..a i pogoda raczej nie skłania do spacerów. jestem z dala od swoich bliskich. nikogo tu nie znam.do niedawna odliczalam dni do wyniku badania po amnipunkcji .. na szczescie jest dobry ;-) bedzie córcia

Ja tez głównie leze.. tv i internet. ostatnio mój jest w domu wiec mi leci ale jak pojedzie w trase to się znudze :(

reklama
A ja zaczynam panikować przed wizyta, co prawda jeszcze tydzień ale już się boje

Do góry