reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Olcia, dobrze, że z dzidzią w porządku! A z tą babą to brak mi słów. Ja bym jej absolutnie powiedziała parę słów, bo to jest zachowanie poniżej krytyki. Jak taka kobieta może być położną? Nie wierzę po prostu. Przecież jej słowa spowodowały u Ciebie dodatkowe stresy, które na pewno nie pomogą! Tym bardziej, że na szczęście jej słowa się nie sprawdziły, to wydawanie takiej diagnozy jest nienormalne!
Trzymaj się ciepło, jesteśmy z Tobą.

A ja po wizycie u fryzjera! Z efektu jestem zadowolona, ale pani mnie trochę zlewała:p Nie szłam do tej co zwykle (jest super, fajnie zawsze można pogadać itd), bo akurat jej nie ma, a w sumie myślę, może inna to mnie inaczej obetnie. I co? Po umyciu przez uczennicę, czekałam 10min z ręcznikiem na głowie, bo pisała smsy :( i jak się okazało, z koleżanką o planach na ferie (pochwaliła się tej uczennicy)... No i nie była rozmowna :p a ja po tym jak siedzę w domu całe dnie sama, bo mąż po 17 wraca, to miałam kurde ochotę na pogaduchy :p no trudno. Ale jestem odnowiona, odświeżona, nowa mamuśka :D mam nadzieję, że mąż zobaczy zmianę - celowo mu nie mówiłam, że idę :)

Polecam dziewczyny wizytę u fryzjera ;) poprawia nastój i samopoczucie :)

reklama
Lizzy - fajnie ze wizyta udana :D idę za Twoja rada i zapisałam sie na wtorek do fryzka. Tez cos zmienię bo tak jak pisalyscie cały dzien w kucyku albo w bobie na czubku głowy. To moje 3 podejście, dwa poprzednie nieudane bo mi sie syn buntował i wymiotowałam co chciałam wyjsc, ale juz z nim rozmawiałam mam nadzieje ze tym razem mi pozwoli :D tym drugim razem jak miałam iść to M wiedział ale nie mówiłam mu ze nie poszłam i wrócił do domu pyta jak u fryzjera mowię ze spoko on tak patrzy...rozjasnialas te koncówki? Ja mowię ze no tak, on tak patrzy patrzy...i mowię a co nie widać? A on ze eeee no słabo cos, ale fajne...jak wybuchnelam śmiechem...mowię mu palko nie byłam nigdzie nie widzisz? Przyjrzał sie i mowi ze faktycznie nie byłam...łykał jak pelikan, sam sie z siebie śmiał ;) taki jest wariat spostrzegawczy :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Paula, niestety faceci tak mają. Jak obetnę mniej niz 10cm to mój chyba nic nie zauważy :p haha
Pamiętam jak już dobrych kilka lat temu zmieniłam KOLOR, na ciemniejszy trochę... I nic! I pytam go... widzisz coś nowego? on: "śliczna bluzeczka", ja wrrr, bo bluzka stara :p no to poprawiam włosy odsłaniając uszy to mówi "kolczyki! tak, nowe kolczyki, super!" ja już wrr jeszcze bardziej :p i mówię w końcu "włosy, włosy!", a ten "obcięłaś włosy!". Ręce mi opadły, śmiałam się z niego 10 min w końcu wydusiłam z siebie "kolor, kolor zmieniłam!". Głupio mu się zrobiło, ale spryciarz wybrnął i mówi "a widzisz, tak Ci pasuje, że myślałem, że to Twoje" :p

witajcie :)
ja też mam dziś lenia, ale nie mam szans na leżakowanie... tz. leżakowałam troszke jak Ami spała... ale dziś na złość spała bardzo krótko :(

Lizzy hehhe faceci tacy są :D jak by nam cycki o 2 rozmiary urosły no -to by zoabczyli :p
OlciaK głowa do góry-ważne że pod opieka jesteś ...jakieś badania ? usg?
Ja mam schizy ....dopadło mnie to -co załatwiło moją 2gą ciążę wcześniej -sączące się wody płodowe...i ziazi mam ....

venice są do kupienia w aptece takie paski które sprawdzają czy sacza się wody płodowe czy śluz. ja mam zamiar je kupić ale troche później ;) głowa mnie cały dzień boli

olcia doczytalam co za babsztyl. a ty jak sie teraz czujesz?
po kawie glowa dalej boli, do tego 2h sie wiercilam i z drzemki nici... po kawie jak sie jej nie pije normalnie spac sie nie da. glowa dalej boli.. auuuuu

reklama
Do góry