paula_dabro
Fanka BB :)
Hope dzięki
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczna[emoji9]
GRATULUJE FRANUSIAHej Wszystkim piątkowo, ja po wczorajszej wizycie miałam się odezwać, ale ogarniamy z mężem w międzyczasie kredyt na mieszkanie i nie zdążyłam. Lekarz zapisał mi luteinę 2x100...szyjka zaczęła się skracać, ale kazał się nie martwić na zapas więc go posłuchałam. Mam leżeć, relaksować się i odpoczywać pokazał mi ślicznie bijące serducho maleństwa i kolejny raz potwierdził, że w moim brzuszku mieszka Franuś Mąż zachwycony
Dziewczyny...dzięki za kciuki, na prawdę pomagają...chyba przed każdą wizytą będę do Was pisała żebyście trzymały kciuki bo powiem Wam, że MACIE MOC !!!
śledzę Was od jakiegoś czasu i czytam posty, ale nigdy nie nadążam odpisywać bo za chwilę jest 5 kolejnych...
Doris - współczuję, wiem co to znaczy ujadający pies u sąsiada....u mojej mamy na wsi sąsiedzi w klatce trzymają dwa małe dziamdziory, nie wiem jak moja mama to wytrzymuje, ja nie mogę tam spać bo ujadają dzień i noc
Malinka - trzymam kciuki za Was wszystkich, Maciuś to cudowny chłopiec, mam nadzieję, że szybko wróci do zdrówka, buziaki dla tego cudnego bohatera :*
Julka - piękna suknia! wygląda na lekką i zwiewną jak motylek na pewno będziesz piękną Panną Młodą brzuszek też będzie cudnie wyglądał, doda na pewno mnóstwo uroku
Miłego dnia pozytywne Mamusie )))
i bardzo dobrzeeeeee zadba o Ciebie bedziesz teraz pic zdrowe soczkibardzoooo dobrzehej wam dziewczyny Witam się Piątkowo .Mój ma 3 dni wolnego bo mam urodziny i taki prezent mi zrobił ze ze mną będzie ale mam przekichane bo dowiedział się o tej krwi i teraz mnie pilnuje socxki owoce i warzywa poszły w ruch i mnie będzie pilnował ale ogólnie cieszy mnie tam .Oj Venice Venice biedna ty .Doris trzymam kciuki żeby było wszystko ok .Resztę mocno ściska i trzymam kciuki za wizyty
Kiedy masz dokładnie?Mój ma 3 dni wolnego bo mam urodziny i taki prezent mi zrobił ze ze mną będzie