reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Hej Wszystkim piątkowo, ja po wczorajszej wizycie miałam się odezwać, ale ogarniamy z mężem w międzyczasie kredyt na mieszkanie i nie zdążyłam. Lekarz zapisał mi luteinę 2x100...szyjka zaczęła się skracać, ale kazał się nie martwić na zapas więc go posłuchałam. Mam leżeć, relaksować się i odpoczywać ;) pokazał mi ślicznie bijące serducho maleństwa i kolejny raz potwierdził, że w moim brzuszku mieszka Franuś :) Mąż zachwycony :)
Dziewczyny...dzięki za kciuki, na prawdę pomagają...chyba przed każdą wizytą będę do Was pisała żebyście trzymały kciuki bo powiem Wam, że MACIE MOC :D!!!

śledzę Was od jakiegoś czasu i czytam posty, ale nigdy nie nadążam odpisywać bo za chwilę jest 5 kolejnych...

Doris - współczuję, wiem co to znaczy ujadający pies u sąsiada....u mojej mamy na wsi sąsiedzi w klatce trzymają dwa małe dziamdziory, nie wiem jak moja mama to wytrzymuje, ja nie mogę tam spać bo ujadają dzień i noc

Malinka - trzymam kciuki za Was wszystkich, Maciuś to cudowny chłopiec, mam nadzieję, że szybko wróci do zdrówka, buziaki dla tego cudnego bohatera :*

Julka - piękna suknia! wygląda na lekką i zwiewną jak motylek :) na pewno będziesz piękną Panną Młodą :) brzuszek też będzie cudnie wyglądał, doda na pewno mnóstwo uroku :)

Miłego dnia pozytywne Mamusie :))))
GRATULUJE FRANUSIA:)

hej wam dziewczyny ;) Witam się Piątkowo .Mój ma 3 dni wolnego bo mam urodziny i taki prezent mi zrobił ze ze mną będzie ;) ale mam przekichane bo dowiedział się o tej krwi i teraz mnie pilnuje ;) socxki owoce i warzywa poszły w ruch i mnie będzie pilnował ;) ale ogólnie cieszy mnie tam .Oj Venice Venice biedna ty .Doris trzymam kciuki żeby było wszystko ok .Resztę mocno ściska i trzymam kciuki za wizyty ;)

hej wam dziewczyny ;) Witam się Piątkowo .Mój ma 3 dni wolnego bo mam urodziny i taki prezent mi zrobił ze ze mną będzie ;) ale mam przekichane bo dowiedział się o tej krwi i teraz mnie pilnuje ;) socxki owoce i warzywa poszły w ruch i mnie będzie pilnował ;) ale ogólnie cieszy mnie tam .Oj Venice Venice biedna ty .Doris trzymam kciuki żeby było wszystko ok .Resztę mocno ściska i trzymam kciuki za wizyty ;)
i bardzo dobrzeeeeee zadba o Ciebie bedziesz teraz pic zdrowe soczki:)bardzoooo dobrze:)

Paula będzie dobrze -jesteś pod opieką lekarza.No musisz dużo wypoczywać i dbać o siebie razy 2 :D Mówisz Franio? super

Paula, gratulacje Frania :-) u mnie poprzednio też ciągle stres, bo szyjka się skraca a przy porodzie zero rozwarcia. Strasznie to złośliwa część ciała :-S odpoczywaj a będzie dobrze..

Venicee, co za akcja!! Nieźle musiałaś tam kopać, że lekarka nie mogła wygrzebać ;-)

Doris, będzie dobrze, ważne, że masz pewność, że z dzidziusiem ok. No i gratulacje siusiolka :-D

@*Venicee* bo uczu nie wolno czyscic patyczkmi. Mozna sobie naprawde niezly problem zrobic, nawet jak czlowiek mysli, ze uwaza i robi to delikatnie. cale szczeście, że to tylko tak się skończyło. więc dbając o siebie, lepiej jednak patyczkom powiedziec stanowcze NIe!

@paula_dabro jak sie masz nie przejmowac to sie nie przejmuj, jakby sie mocno skracala to by ci pesser lub szwy zalozyli.

u nas pieknie swiecie slonce, czekam na wiosne :)

reklama
Do góry