Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Olciakk, panna migotka objawy tak jak u mnie. Juz mam nie brać luteiny, czekam na resztę wyników i jutro do domu. Po usg potwierdzony siusiak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no nieeee Venicee ale wszystko dobrze juz? Ja dlatego wole plyny do uszu...Doris kochana tulę -bedzie ok ważne żeby do domu wyjść z spokojną głową...
Malinka podziwiam Was kochana -ileż trzeba sił mieć zwł. psychicznych.....Ucałuj Maciusia od wirtualnych ciotek ! teraz ważne są rokowania jak po operacji ,i żeby na spokojnie z Maciejem do domu wrócić ,bez obaw -tego wam bardzo życzę !
Ja mądra sobie dziś "radochę" sprawiłam...z patyczka uciekł mi wacik i zamiast go wyciągnąć wepchnęłam dalej....k**** 2,5 h czekałam na wyjęcie przez laryngologa...bo skierowanie musiałam miec...ręce mi opadły po prostu....ale na swoją głupotę nie ma leku hehhe
Wybacz ale laryngolog się uśmial :-) cY nie?Doris kochana tulę -bedzie ok ważne żeby do domu wyjść z spokojną głową...
Malinka podziwiam Was kochana -ileż trzeba sił mieć zwł. psychicznych.....Ucałuj Maciusia od wirtualnych ciotek ! teraz ważne są rokowania jak po operacji ,i żeby na spokojnie z Maciejem do domu wrócić ,bez obaw -tego wam bardzo życzę !
Ja mądra sobie dziś "radochę" sprawiłam...z patyczka uciekł mi wacik i zamiast go wyciągnąć wepchnęłam dalej....k**** 2,5 h czekałam na wyjęcie przez laryngologa...bo skierowanie musiałam miec...ręce mi opadły po prostu....ale na swoją głupotę nie ma leku hehhe