reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

jusuawa ja nie napisałam tego aby się nakręca negatywnie.. Tylko zapytałam co dokładnie lekarz mierzy i na co zwrócić uwagę na wizycie bo na pierwszym bylo ważne nt i kość nosowa wiec chciałam tylko wiedzieć a nie miałam ochoty nikogo negatywnie nakręcac. .... w woli wyjaśnienia

Venicee to wcinaj paczka i będzie lepiej :*

reklama
Przez te pączki mała Alicja mi dzisiaj się mocno wierci w brzuchu :) chyba jej za słodko :rofl2:
Dziewczyny podobają wam sie wózki takie retro z dużymi kołami ?? Bo ja chyba taki kupię podoba mi sie ale taki 3 w 1 czyli ze spacerówką odpinaną oczywiście i fotelikiem z adapterami.
Mega piękne są te wózki retro:) Wizualnie super!!:)

Sarka chyba dużo pączków żebym mi się humor wyprostował....
Ja bardzo bardzo boje się połówkowego....a mam 15 lutego.....nic nie czytam,nie chcę się nakręcać znowu ;/
Dornia no to witam w klubie świń :p ja też wciam aż miło....

Venicee będzie wszystko dobrze zobaczysz nie ma sie co bać!!!!:) Słuchajcie ja biorę sie za 2 paczka a tammmmmmmmmm dzisiaj można:) powiedziałam sobie ze max 3 zjem i koniec:)woow ile to kaloriiii niezleeeeee

Nie mówię że ktokolwiek mnie negatywnie nakręca! Tylko wolałabym jakoś chyba przejść przez tą ciążę bez zmartwiania się przesadnego. Jedna z was napisała że pozytywne myślenie jest najważniejsze zaraz to znajdę i daje lajka :))))

O będę mieć połowkowe teraz załatwiłam 23 tydz +2 dzień,Pani doktor powiedziała że nie będzie problemu po prostu obejrzymy dzidziusia później :)))

reklama
Do góry