reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja tam wszystko kongrontuje z wujkiem google. Choroba pokolenia :-D
wiesz co ja tez ogolnie dlatego pierwsze co w googlach wyszukalam wszystko na ten temat co to znaczy i dlatego sie tak strasznie zdenerwowalam..ze dziecku cos sie stanie-bo ierwszy raz sie z tym spotykam..niedojrzale granulocyty- ale dla swietego spokoju zadzwonilam do przychodni i mnie uspokoila Pani mimo ze powiedziala, ze mam byc spokojna to i tak najspokojniejsza bede w piatek po wizycie u gin

wiedziałam wprost czasami kiedy ze mnei leci, zwłaszcza jak coś podniosłam, czułam,że leci cos cieplego , bardzo często zmieniałam wkładki, więc wg mnei dużo, wg lekarza nie. Jedne mają gęstszy, drugie bardziej wodnisty śluz, tak mi lekarz powiedział. Teraz już mam mniej.
rozumiem-najwazniejsze, ze juz wszystko dobrze i ze jestes spokojna.

wiesz co ja tez ogolnie dlatego pierwsze co w googlach wyszukalam wszystko na ten temat co to znaczy i dlatego sie tak strasznie zdenerwowalam..ze dziecku cos sie stanie-bo ierwszy raz sie z tym spotykam..niedojrzale granulocyty- ale dla swietego spokoju zadzwonilam do przychodni i mnie uspokoila Pani mimo ze powiedziala, ze mam byc spokojna to i tak najspokojniejsza bede w piatek po wizycie u gin
Wiesz jak to w google:). Staram się w ogóle nie czytać, bo od razu sie okazuje że rak, albo coś nie uleczalnego:p

reklama
Do góry