Kamcia2810
Fanka BB :)
U mnie odrosty mają już chyba ze 4 cmLilia ja tez jestem panikara i wlosow nie odwazylam sie jeszcze zrobic i nie wiem czy sie odwaze...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie odrosty mają już chyba ze 4 cmLilia ja tez jestem panikara i wlosow nie odwazylam sie jeszcze zrobic i nie wiem czy sie odwaze...
kiedyś to rozważałam ale wtedy przynajmniej był wymóg całkowitej nagości i to było dla mnei za dużo..zawsze mozna rodzic w wodzie
no to teraz będziecie już mogli być przy nim ile chcecie?Maciek wyszedł już z OIOM-u, oddycha sam. Na razie jest słabiutki ale już płakał o jedzenie. Głównie śpi.
ale co az tak duzo tego bylo?????śluz.. też o tym mówiłam lekarzowi bo mam podobnie i bałam się że to wody sączą się
Ja już miałam wczoraj i tajie i takie i serce przez brzuch słuchał. Mam jutro 16 tydz.Świetne te pływające dzieciaki
btw. podpowiedzcie... na tym etapie już usg przez brzuszek robi?
My też mamy komunie a w czerwcu będę świadkiem do bierzmowania. Już w myślach słyszę marudzenie teściowej :/Wy macie wesela ja komunie w czerwcu i 18 podejrzewam ze na tej 18 nas nie będzie chyba ze jakimś cudem bym się dokulala [emoji16]
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Ja tam wszystko kongrontuje z wujkiem google. Choroba pokoleniaczytalam pierwsze co to sprawdzalam ale tyle tego jest ze sie zdenerwowalam i pytalam Was tu czy wiecie co to moze tez macie na wynikach to napisane...
wiedziałam wprost czasami kiedy ze mnei leci, zwłaszcza jak coś podniosłam, czułam,że leci cos cieplego , bardzo często zmieniałam wkładki, więc wg mnei dużo, wg lekarza nie. Jedne mają gęstszy, drugie bardziej wodnisty śluz, tak mi lekarz powiedział. Teraz już mam mniej.ale co az tak duzo tego bylo?????