Needi
Fanka BB :)
Sprawdź na googlejakie sliczne zdjecieeee
boze jak sie martwie tymi niedojrzalymi granulocytami!!!masakra jakas nie moge sie skupic..plakac mi sie chce co to jest..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprawdź na googlejakie sliczne zdjecieeee
boze jak sie martwie tymi niedojrzalymi granulocytami!!!masakra jakas nie moge sie skupic..plakac mi sie chce co to jest..
czytalam pierwsze co to sprawdzalam ale tyle tego jest ze sie zdenerwowalam i pytalam Was tu czy wiecie co to moze tez macie na wynikach to napisane...Sprawdź na google
tylkoVenicee, jeszcze 5
Weź mnie nie stresuj. Ja bym się bała mimo że podobno te dzieciaczki pływają fajnie.nie no zobaczcie na to
Tak dużo?Moja aplikacja mówi,że w 18 tym tyg dziecko mierzy 12-14cm a wyprostowane do 25cm
no podobno plywaja supermoze troszke tez bym sie bala ale w koncu w takich warunkach zylo przez 9 miesiecyWeź mnie nie stresuj. Ja bym się bała mimo że podobno te dzieciaczki pływają fajnie.
Ewelinka jak to nie były wody płodowe to co?
śluz.. też o tym mówiłam lekarzowi bo mam podobnie i bałam się że to wody sączą sięWeź mnie nie stresuj. Ja bym się bała mimo że podobno te dzieciaczki pływają fajnie.
Ewelinka jak to nie były wody płodowe to co?